Ecomobility 2016-Πρωτιά για τα Εκπαιδευτήρια Καντά και τα Βριλήσσια

2016-04-18 16:12

Η ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και οι πανηγυρισμοί των παιδιών

Η ώρα της απονομής των βραβείων, η καθηγήτρια κα Μαρία Τζώρτζη δέχεται τα συγχαρητήρια του υφιπουργού

Τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων Καντά με τα βραβεία τους, την καθηγήτριά τους Μαρία Τζώρτζη και τον αντιδήμαρχο Βριλησσίων Κώστα Βαφειάδη.

 

 

ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ECOMOBILITY ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΠΟ∆ΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ !

Σε ένα γεµάτο και πολύ ζωντανό Αµφιθέατρο του Υπουργείου Υποδοµών Μεταφορών και ∆ικτύων, οι µαθητές που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα γιόρτασαν µαζί το κλείσιµο της Εκστρατείας ECOMOBILITY και της Εκστρατείας FREE MOBILITY.

Η φρεσκάδα των εφήβων το γέλιο και τη χαρούµενη διάθεσή τους, χρωµάτισε ιδιαίτερα την Τελετή Απονοµής των Βραβείων της Εκστρατείας ECOMOBILITY 2015-15, η οποία πραγµατοποιήθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου, µε την παρουσία του Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος έκανε την απονοµή του βραβείου στην οµάδα µε την καλύτερη εργασία, που θα φιλοξενηθεί τον Ιούνιο στις Βρυξέλλες, από τον Ευρωβουλευτή κ. Γιώργο Κύρτσο. Η εργασία που πήρε το κορυφαίο βραβείο για τις προτάσεις Οικολογικής Μετακίνησης της περιόδου 2015-16 ήταν της οµάδα του Γυµνασίου των Εκπαιδευτηρίων Καντά. Οι µαθητές και η καθηγήτριά τους Μαρία Τζώρτζη,  θα συµµετέχουν στην αποστολή του ECOCITY στις Βρυξέλλες και θα επισκεφθούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή,  και τα ευρωπαϊκά δίκτυα NGOs.

Η κατάταξη των σχολείων

Εκστρατεία ECOMOBILITY : 

Βραβείο Εργασίας για την Οικολογική Μετακίνηση

1ο Βραβείο: Εκπαιδευτήρια Καντά, Βριλήσσια Αττικής - 2ο Βραβείο: 5ο Γυµνάσιο Κοζάνης - 3ο Βραβείο: Γυµνάσιο Αιαντείου Σαλαµίνας

Μπράβο στα παιδιά και στην καθηγήτριά τους για το πρώτο βραβείο.