Δράση για μια Άλλη Πόλη-Των Ελλήνων οι κοινότητες φτιάχνουν άλλους γαλαξίες

2016-07-08 16:42

Ξεχείλισε ο κήπος της "Δράσης" στο χθεσινό γλέντι με τους "Άφρακτους"

Το αδιαχώρητο την Πέμπτη το βράδυ, 7 Ιουλίου, στον κήπο της "Δράσης", όπου εμφανίστηκε το συγκρότημα "Άφρακτοι"!

Σε μια εργάσιμη ημέρα με ημιτελικούς Euro, περισσότερα από εκατό άτομα, άντρες, γυναίκες, νέοι, γέροι και παιδιά, άλλοι καθιστοί (τυχεροί αυτοί) και άλλοι όρθιοι, άλλοι μέσα και άλλοι στην πόρτα ή και στο πεζοδρόμιο, όλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα και απολαμβάνοντας τραγούδια Θεοδωράκη, Χατζηδάκη, Μαρκόπουλου, Σαββόπουλου Τζίμη Πανούση, Θανάση και Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικόλα Άσιμου, παραδοσιακά και άλλα.

Τα τραγούδια επιλέχτηκαν και εκτελέστηκαν άψογα από το μουσικό σχήμα «Άφρακτοι», που μας σύστησε ο γείτονας μας, βιολιστής ο ίδιος και μέλος του συγκροτήματος Δημήτρης Μαργαρίτης.

Όλοι οι μουσικοί του σχήματος Βασίλης και Μανώλης Νανούρης (φωνή και κιθάρα), Γιάννης Οικονόμου (κιθάρα) και Κατερίνα Ελευθερίου (φωνή και κρουστά), έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, δίνοντας τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να σιγοτραγουδήσουν, να συγκινηθούν, να χειροκροτήσουν και στο τέλος να χορέψουν! (Αν υπήρχε χώρος, ο χορός θα είχε αρχίσει νωρίτερα).

Στο καλό κλίμα συνέβαλαν τα κεράσματα που ετοίμασαν η Μαρία και ο Αντώνης Θεοφίλης ή έφεραν μαζί τους αρκετοί από τους παρευρισκόμενους.

Ευχαριστούμε το συγκρότημα που αφιλοκερδώς μας προσέφερε αυτή την όμορφη βραδιά.