Δράση για μια Άλλη Πόλη-Μια μοναδική εμπειρία Μουσικής και Κινηματογράφου!

2016-06-13 16:41

Cine δράση: 36 μουσικοί στον υπαίθριο χώρο του ΤΥΠΕΤ! 

Το Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 9:00 το βράδυ, στον υπαίθριο χώρο του πάρκου «Μ. Θεοδωράκης», (ΤΥΠΕΤ), το Cine-Δράση παρουσιάζει:

Την Banda del Sol, («Φίλοι Φιλαρμονικής Ηλιούπολης»), που θα ερμηνεύσει κομμάτια από κινηματογραφικές ταινίες: «Νονός» Ι, ΙΙ και ΙΙΙ, «Μελισσοκόμος», «Ο Βιολιστής στη Στέγη», «Σινεμά ο παράδεισος», «Η ζωή είναι ωραία», «Η Μελωδία της Ευτυχίας», «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» κ.ά.

Μια ανοιχτή γιορτή μουσικής, για πρώτη φορά στο προάστιό μας, στην οποία θα πάρουν μέρος 36 μουσικοί, 4 φλάουτα, 3 όμποε, 3 κλαρινέτα, 4 σαξόφωνα, 2 γαλλικά κόρνα, 5 τρομπέτες, 2 τρομπόνια, 1 ευφώνιο, 1 τούμπα και πολλά κρουστά.

Μια γιορτή κινηματογράφου όπου θα προβάλλονται σε υπαίθρια οθόνη αποσπάσματα από τις ταινίες των οποίων η μουσική θα παίζεται από την ορχήστρα!

Μια προσφορά του Cine-Δράση στους φίλους του σινεμά και της μουσικής, δωρεάν, χωρίς εισιτήριο, στον υπαίθριο χώρο του ΤΥΠΕΤ.

Στην εκδήλωση θα πάρει μέρος ομάδα από τη «Lalibela», (Σύλλογος Βοήθειας Παιδιών Αιθιοπίας), ένα ελληνικό μη κερδοσκοπικό σωματείο κοινωνικής αλληλεγγύης, με σκοπό την έμπρακτη συμπαράσταση στα παιδιά της Αιθιοπίας με παροχή υλικής, ηθικής και μορφωτικής βοήθειας.

H «Lalibela», σε συνεργασία με μη κυβερνητικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην Αιθιοπία, αναλαμβάνει προγράμματα αρωγής κυρίως προς ορφανά, άστεγα και απροστάτευτα παιδιά αλλά και σε παιδιά από άπορες και ενδεείς οικογένειες, που δεν έχουν καμία άλλη στήριξη και βοήθεια.


Σάββατο 25 Ιουνίου, 9:00μμ στο πάρκο "Μ. Θεοδωράκης" (ΤΥΠΕΤ)



Μην το χάσετε!



* Αφίσα: Βίκυ Μαλλίρη