Δράση για μιά Άλλη Πόλη-Η πόλη....πετάει

2017-02-10 17:00

Και εφέτος, διατίθενται οι παραδοσιακοί χαρταετοί της "Δράσης" - Σεμινάριο κατασκευής τους !

Ξεκινήσαμε πέρυσι για πρώτη φορά την κατασκευή - διάθεση χειροποίητων χαρταετών και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα! Όπου έγινε κατορθωτό να πετάξουν, παρά τον άσχημο καιρό, αποδείχτηκαν άρτιοι τεχνικά και εικαστικά και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία σε ύψος πλέυσης!

Συνεχίζουμε και την εφετινή χρονιά -ευελπιστώντας σε μια πιο «καθαρή» Καθαρή Δευτέρα χωρίς κακοκαιρία, που θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους μικρούς και μεγάλους φίλους μας να χαρούν αυτή την βιωματική εμπειρία.

Τις επόμενες Τρίτες, 14 και 21 Φεβρουαρίου, από τις 6.00 έως τις 9.00 το απόγευμα, από το Στέκι της ΔΡΑΣΗΣ Πίνδου 30 και Μαραθώνος, αλλά και από το τηλέφωνο 6946810404, θα διατίθενται και εφέτος οι ενός μέτρου χαρταετοί μας, πανέτοιμοι για απογείωση με τα στολίδια, ζύγια, ουρά και την καλούμπα, στην τιμή των 15,00€.

Επιπλέον,

...υπερασπιζόμενοι τη λαϊκή τέχνη και παράδοση επιθυμούμε να μεταδώσουμε την τέχνη της κατασκευής χαρταετού πιστεύοντας στην παιδαγωγική και ψυχαγωγική επίδρασή της. Οι παραδόσεις είναι οι ρίζες μας που ολοένα ξεθωριάζουν όπως κάθε τι παραδοσιακό κάτω από την βία των καταστάσεων. Ο μόνος ίσως τρόπος διάσωσής της είναι η διάδοση από τους γονείς στα παιδιά.

Γι' αυτό η "ΔΡΑΣΗ" διοργανώνει σεμινάριο κατασκευής χαρταετού την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στις 10.00 το πρωί στο Στέκι μας, για γονείς, κηδεμόνες, παππούδες, παιδιά, καθώς και κάθε άλλον ενδιαφερόμενο.


Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων "Δράση για μια Άλλη Πόλη"

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.