Δράση για μιά Άλλη Πόλη-Η Ελλάδα πιο φτωχή

2020-03-31 15:18

Ο Άνθρωπος – σύμβολο της Αντίστασης, της Ελευθερίας, του Ανθρωπισμού, δεν είναι πια κοντά μας, πέρασε με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία της χώρας που αγάπησε.



Είναι κρίμα, πολύ κρίμα, που αυτό συνέβη σε μια περίοδο που δεν μας επιτρέπεται ούτε να τον συντροφεύσουμε, να του γνέψουμε στο τελευταίο του ταξίδι.


Η Ελλάδα είναι από σήμερα φτωχότερη. Αμέτρητα πιο πολύ.


Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη


Στην ιστορική πλέον, φωτογραφία, Μάϊος 2006, «Στέκι Νεολαίας», οδός Ολύμπου, Βριλήσσια: Ο Μανώλης Γλέζος αγορεύει στην ιδρυτική εκδήλωση της ΔΡΑΣΗΣ! Μας στήριξε όσο κανείς άλλος! Γενναιόδωρα, μας υπερασπίστηκε όταν έπρεπε. Όπου έπρεπε. Χαμηλώνουμε το κεφάλι. Εμείς στη ΔΡΑΣΗ του χρωστάμε ακόμη περισσότερα. Από αριστερά: Θοδωρής Δρίτσας, «Το λιμάνι της Αγωνίας», Μανώλης Γλέζος, Μιχάλης Βερροιόπουλος, Γιάννης Τσούτσιας και Γιώργος Καραμπελιάς, «Άρδην».

Ο Γιάννης Τσούτσιας θυμάται :

Θυμάμαι, μόλις έχω τελειώσει την πρώτη δημόσια "εισήγηση" της ΔΡΑΣΗΣ. Είμαι διστακτικός, κομπλαρισμένος, ακολουθεί ο Γλέζος που ξεκινάει ως εξής: Τον είδατε, λέει τον υποψήφιο δήμαρχό σας, φαίνεται λίγο αγχωμένος γιατί ούτε αυτός περίμενε ότι θα έχει τόσο πολύ κόσμο σήμερα εδώ!