Δράση για μια Άλλη Πόλη-Ε.Π.Α.: Επαναστατικές Προτάσεις Αναγνωστών

2018-12-04 18:12

Εξετάζεται πρόταση που θα αλλάξει την μοίρα των Δυτικών Βριλησσίων

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας συγκαλείται σήμερα στις 12.00 το βράδυ έκτακτα συντονιστικό της Κίνησης Δημοτών Βριλησσίων «Δράση για μια Άλλη Πόλη», για να αποφασίσει σχετικά με την υιοθέτηση ή όχι πρότασης αναγνώστη που -εν μέσω προεκλογικής περιόδου- ίσως αλλάξει την μοίρα του προαστίου!

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι εν όψει δημοτικών εκλογών η «Δράση» βρίσκεται σε δύσκολη θέση, γιατί ακόμη δεν έχει υποσχεθεί τίποτε στους ψηφοφόρους της.

Αντιθέτως, οι αξιόπιστοι υποψήφιοι βομβαρδίζουν ήδη τους δημότες με σοβαρές προτάσεις, δεσμευόμενοι ότι θα τις υλοποιήσουν! Πότε για την μετατροπή του προαστίου σε Φιλοθέη, πότε για επενδύσεις τύπου «Ελληνικού» στη Ναυτική Βάση, πότε για κολυμβητήρια, γυμναστήρια και βιβλιοθήκες, ενώ ακόμη βρισκόμαστε 6 μήνες πριν τις εκλογές!

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στα στελέχη της "Δράσης" ήταν η προχθεσινή πρόταση υποψηφίου για την ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας κατά το πρότυπο της γειτονικής πλ. Αναλήψεως. Πρόταση που συναντά και τη διακηρυγμένη πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει σε πεζοδρομήσεις και ηπιοποιήσεις οδών πέριξ της πλ. Ελευθερίας, μήπως αυτή αναζωογονηθεί εμπορικά.

Το γεγονός αυτό εξώθησε τη «Δράση» που έχει «στριμωχτεί» να αναζητήσει τρόπο να υπερκεράσει τις υποσχέσεις των αντιπάλων της, προτείνοντας κάτι πραγματικά αποτελεσματικό: Την αλλαγή της χρήσης της πλ. Ελευθερίας και τη μετατροπή της σε δημοτικό κοιμητήριο!

Με την επαναστατική αυτή πρόταση ο Δήμος Βριλησσίων θα αποκτήσει μια μόνιμη και σταθερή πηγή εσόδων, ενώ και τα καταστήματα επιτέλους θα αποκτήσουν εμπορική κίνηση! (μνημόσυνα, άνθη, νέες δραστηριότητες κ.α.).

Δεν είναι γνωστό αν η «Δράση» θα τολμήσει να υιοθετήσει τελικά αυτήν την πρόταση και εάν θα την εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο.

Ωστόσο, ένα είναι βέβαιο: Στην ιστοσελίδα της, θα δημιουργηθεί νέα στήλη μέχρι τις εκλογές, με τίτλο «Ε.Π.Α. - Επαναστατικές Προτάσεις Αναγνωστών» ώστε να κατατίθενται οι ευρηματικές τους ιδέες.



Π. Κ.

(Ο πρώιμος Καρνάβαλος)


Φωτογραφία: ARKAS -The Original Page