Δωρεάν Εκπαίδευση και Θέσεις Εργασίας στην ICAP

2020-09-10 18:32

Email Image

Αυτή τη δύσκολη περίοδο για τους ανθρώπους που αναζητούν εργασία, η Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση ανακοινώνει τη διενέργεια του νέου δωρεάν ταχύρρυθμου εκπαιδευτικού προγράμματος Ready2Work, με προοπτική άμεσης πρόσληψης στo contact center της εταιρείας ICAP στην Καλλιθέα.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους 18-35 ετών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις και να διεκδικήσουν άμεσα μία από τις θέσεις εργασίας που προσφέρει η ICAP, στον τομέα της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών. 

 

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Ready2Work λαμβάνουν δωρεάν εκπαίδευση εστιασμένη στις δεξιότητες που ζητάει η αγορά, καλλιεργούν τις ήπιες δεξιότητές τους και μαθαίνουν τα μυστικά ενός καλού βιογραφικού σημειώματος και πως μπορούν να παρουσιάζουν τον εαυτό τους με τον καλύτερο τρόπο στο πλαίσιο μιας επαγγελματικής συνέντευξης.

 

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

 

Σχετικά με το πρόγραμμα:

 

Στην Ελλάδα το πρόγραμμα υλοποιείται από το Prince’s Trust International και την Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση. Μέχρι σήμερα έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις εταιρείες Vodafone, TGI Friday's, Teleperformance, ΑΒ Βασιλόπουλος κ.ά, καταγράφοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού οι περισσότεροι συμμετέχοντες που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την εκπαίδευση έλαβαν θέσεις εργασίας σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς.

 

Η επιτυχία του προγράμματος οφείλεται στην ορθή αντιστοίχιση προσφερόμενων και ζητούμενων δεξιοτήτων σε συγκεκριμένους εργασιακούς τομείς και στο γεγονός ότι παρέχει στους νέους τις δεξιότητες και την εργασιακή εμπειρία που χρειάζονται για να αναζητήσουν άμεσα εργασία και να εξασφαλίσουν μία βιώσιμη θέση.