Δωρεάν Εκπαίδευση και Θέσεις Εργασίας στα καταστήματα Intersport και The Athlete's Foot

2020-01-29 16:17

Email Image

Η Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση ανακοινώνει τη διενέργεια του νέου δωρεάν ταχύρρυθμου εκπαιδευτικού προγράμματος Get Into Sales, με προοπτική άμεσης πρόσληψης στα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport και The Athlete's Foot του Ομίλου fourlis. 

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις και να διεκδικήσουν άμεσα μία από τις θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης (πενθήμερη / 4ωρες βάρδιες) ως εκπρόσωπος Πωλήσεων, που προσφέρονται στα καταστήματα Intersport και The Athlete's Foot στην Αττική. Οι θέσεις έχουν προοπτική μόνιμης απασχόλησης για όσους διακριθούν και τους ενδιαφέρει το αντικείμενο μακροπρόθεσμα, ενώ απευθύνονται ιδιαιτέρως σε νέους ανθρώπους με περιορισμένο χρόνο, που θέλουν να συμπληρώσουν το εισόδημά τους αποκτώντας εργασιακή εμπειρία σε γνωστές εταιρείες αθλητικών ειδών με ιστορία στον χώρο.

 

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Get Into Sales λαμβάνουν δωρεάν εκπαίδευση εστιασμένη στις δεξιότητες που ζητάει η αγορά από κορυφαίους εισηγητές, καλλιεργούν τις ήπιες δεξιότητές τους και μαθαίνουν τα μυστικά ενός καλού βιογραφικού σημειώματος και πως μπορούν να παρουσιάζουν τον εαυτό τους με τον καλύτερο τρόπο στο πλαίσιο μιας επαγγελματικής συνέντευξης. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ληφθούν υπόψη από τον Όμιλο fourlis για άμεση πρόσληψη. Υποδοχή αιτήσεων μέχρι την Πέμπτη 6/2/20.

 

 Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ

 

Σχετικά με το πρόγραμμα Get Into:

 

Στην Ελλάδα το πρόγραμμα υλοποιείται για δεύτερη χρονιά από το Prince’s Trust International και την Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση. Μέχρι σήμερα έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις Vodafone, Goldair, Avin, όμιλος fourlis και Aegean καταγράφοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού το 100% των συμμετεχόντων που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την εκπαίδευση έλαβαν θέσεις εργασίας σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς.

 

Η επιτυχία του προγράμματος οφείλεται στην ορθή αντιστοίχιση προσφερόμενων και ζητούμενων δεξιοτήτων σε συγκεκριμένους εργασιακούς τομείς, στην εμπλοκή των εργοδοτών κατά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος και στο γεγονός ότι παρέχει στους νέους τις δεξιότητες και την εργασιακή εμπειρία που χρειάζονται για να αναζητήσουν άμεσα εργασία και να εξασφαλίσουν μία βιώσιμη θέση.