Διονύσης Αποστολόπουλος-Η στιγμή νέο single

2017-04-10 01:02

Η InSideOut Music Web Promotion υποδέχεται τον Διονύση Αποστολόπουλο, έναν νέο ταλαντούχο δημιουργό με αρκετά χρόνια μουσικής πορείας, όπου σε δύσκολες εποχές για τους νέους καλλιτέχνες, βρίσκει το ύφος και τον τρόπο να εκφραστεί και να καταθέσει τη δική του μουσική πρόταση.Έχοντας στις αποσκευές του εμπειρίες προηγούμενων ετών από την ενασχόλησή του με τη μουσική, σε ζωντανές εμφανίσεις με σημαντικές συνεργασίες όπως τον Μάριο Φραγκούλη στο Ηρώδειο και προηγούμενες πετυχημένες κυκλοφορίες,

έρχεται σήμερα και μας παρουσιάζει το νέο του Digital Single «Η Στιγμή», αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον Κυριάκο Γαληνό που θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή διανομή από την Spicy, θέλοντας να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

Ο Διονύσης Αποστολόπουλος γεννήθηκε στις 4 Μαΐου στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τη μουσική. Σπούδασε πιάνο και θεωρεία της μουσικής κοντά σε αξιόλογους καθηγητές όπως η Λυδία Αγγελοπούλου – κλασσικό τραγούδι, 6 χρόνια/HelenFousteris σοπράνο της MetropolitanOperaofNewYork – σεμινάρια τραγουδιού με τη γνωστή τραγουδίστρια Μαντώ στο Ωδείο Τέχνης «Φακανά», Μαίρη Απέργη – σοπράνο- μοντέρνο τραγούδι, Παύλος Μαρόπουλος – τενόρος - Ωδείο ‘Εμετρον από το οποίο και αποφοίτησε.Είναι πτυχιούχος στο ελαφρό τραγούδι ( με παμψηφεί Άριστα) και πτυχιούχος Ανωτέρων Θεωρητικών Ειδικό Αρμονίας. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει στο Δημοτικό Ωδείο Αγ. Βαρβάρας ενώ παράλληλα διδάσκει και κάνει σεμινάρια Τεχνικής Τραγουδιού σε διάφορα άλλα Ωδεία.


Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά έχει τίτλο «Η ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ» και την υπογράφουν συνθετικά οι Άκης Καββαδίας, Βασίλης Κουμουσίδης και Εύρειπος. Από το cd ξεχώρισε η κινηματογραφική μπαλάντα «Της νύχτας η φωνή». Το 2014 υπογράφει νέο δισκογραφικό συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Noize η οποία εδρεύει σε Ελλάδα και Εξωτερικό και κυκλοφορεί τη μπαλάντα - σε μουσική και στίχο του ανερχόμενου μουσικοσυνθέτη Κυριάκου Γαληνού – «Σαν μικρός Θεός», η οποία γνωρίζει επιτυχία και γίνεται αγαπητή από ραδιόφωνα και κοινό, καθώς κυκλοφορεί και σε remixsummeredition σε συνεργασία με τους starbeats. Το 2015 ο Δημήτρης Αποστολόπουλος κάνει το ντεμπούτο του ως τραγουδοποιός, αφού υπογράφει στιχουργικά και συνθετικά το νέο του τραγούδι με τίτλο «Αίνιγμα» το οποίο γνωρίζει επιτυχία από τα ραδιόφωνα και κυμαίνεται σε έντεχνο-λαϊκό ύφος.

Σταθμός στη μέχρι τώρα πορεία του είναι η συνεργασία με τον Μάριο Φραγκούλη , στην 4μελή χορωδία του, σε εμφανίσεις στο Ηρώδειο και τον Λυκαβηττό.
Έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές & ραδιοφωνικές εκπομπές ( ΝΕΡΙΤ -
StarChannelArtFm– Αθήνα 9.84 Fm - SferaFmκ.α.) καθώς και σε πολλά ραδιόφωνα της Αθήνας και της περιφέρειας. Επιπρόσθετα, έχει δώσει συνεντεύξεις σε μεγάλα περιοδικά και εφημερίδες.


Για 2 συνεχόμενες χρονιές κέρδισε το Βραβείο Τραγουδιού από το Υπουργείο Παιδείας και για μία χρονιά, την Ειδική Διάκριση ‘’Ειδικό Ταλέντο‘’!!! με την υπογραφή σπουδαίων καλλιτεχνών όπως οι: TzonModinos, Τζένη Δριβάλα, ο Διονύσης κατάφερε στο δεύτερο χρόνο διδασκαλίας του στο Δημοτικό Ωδείο Αγ. Βαρβάρας να οργανώσει μια τάξη με είκοσι μαθητές. Συνεργάζεται με την σπουδαία τραγουδίστρια Μαντώ στον τομέα της διδασκαλίας. Έχει κερδίσει το 1ο βραβείο σε Πανελλαδικούς Αγώνες καθώς και το 3ο βραβείο σε διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν. (Χορωδία Ορχήστρας Νέων) στην κριτική επιτροπή της οποίας, θα είναι μέλος. Έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας, σε συναυλιακούς χώρους και σε Φεστιβάλ. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους μαέστρους όπως ο Ελευθέριος Καλκάνης και έχει παρευρεθεί μαζί με τους μαθητές του σε διάφορα Φεστιβάλ και μουσικά Events.