Δήμος Βριλησσίων-Ο.Τ. 61

2017-07-03 09:10

Για άλλη μία φορά ο επικεφαλής της Νέας Πνοής κ. Ιωαννίδης αποδεικνύει, όπως άλλωστε συμβαίνει εδώ και 2,5 χρόνια, ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτός του και το περιβάλλον του και όχι η πόλη και οι δημότες της.

Φαντάζει αδιανόητο να μιλά για το Ο.Τ. 61 (πρώην tennis club) αυτός που επί 4+8 χρόνια όχι μόνο δεν θέλησε να επιλύσει το θέμα, αλλά το οδήγησε σε τέτοιο αδιέξοδο με πράξεις, παραλείψεις και την αδράνειά του, που κινδυνεύει να χαθεί για το Δήμο μία έκταση 8,5 στρεμμάτων.

Εμείς λύνουμε το θέμα, μετά από 20 χρόνια ώστε ο χώρος να αποδοθεί στους δημότες και να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες της πόλης με νόμιμο και ξεκάθαρο τρόπο.

Αυτές οι λογικές – αυτές οι νοοτροπίες κρίθηκαν.

Εμείς συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας και την προσπάθειά μας να πάψουν οι παθογένειες και οι εξαρτήσεις που τόσα χρόνια δημιούργησε και οδήγησαν το Δήμο σε τέλμα και στα όρια της κοινωνικής διάλυσης. Αν θέλει, μπορεί να συμφωνήσει.

Θα είναι μία έμπρακτη απόδειξη ότι αγωνίζεται και εκείνος για το καλό της πόλης.

Επικοινωνία

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.