Δήμος Βριλησσίων: Νέο φορτηγό με ανυψωτικό μηχανισμό στο στόλο οχημάτων της Καθαριότητας

2024-02-22 22:47

Δήμος Βριλησσίων: Νέο φορτηγό με ανυψωτικό μηχανισμό στο στόλο οχημάτων της  Καθαριότητας - vrilissianews.gr

Στην απόκτηση ενός νέου σύγχρονου φορτηγού με ανυψωτικό μηχανισμό, το οποίο έχει τη δυνατότητα μεταφοράς απορριμματοκιβωτίων προχώρησε ο Δήμος Βριλησσίων. Μαζί με το όχημα παρελήφθη και κοντέινερ-απορριμματοκιβώτιο χωρητικότητας 30 κυβικών μέτρων.

Πρόκειται για το πρώτο βήμα εκσυγχρονισμού του στόλου οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Το νέο τριαξονικό φορτηγό θα συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική μεταφορά κλαδεμάτων, αποβλήτων εκσκαφών και άλλων ογκώδων αντικειμένων που απαιτούν μεγαλύτερη χωρητικότητα, προσφέροντας ταυτόχρονα οικονομίες κλίμακας στην λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας.

Με την αυξημένη χωρητικότητα του απορριματοκιβωτίου θα μειωθεί και ο αριθμός των δρομολογίων εξοικονομώντας πολύτιμους πόρους, ενώ ενισχύεται σημαντικά η δυνατότητα αποτελεσματικής διαχείρισης του συνόλου των απορριμμάτων στην πόλη μας.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισίμισης: «Υποδεχόμαστε με πολύ μεγάλη χαρά μια νέα προσθήκη στο στόλο των απορριμματοφόρων του Δήμου μας. Πρόκειται για το νέο τριαξονικό φορτηγό με κοντέινερ 30 κυβικών μέτρων, που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στην διαδικασία περισυλλογής των ογκωδών αντικειμένων και των κλαδεμάτων. Πλέον με πολύ πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο θα μπορούμε να κάνουμε την συγκεκριμένη αποκομιδή και εκτός των άλλων δημιουργούμε και σημαντική οικονομία κλίμακος. Είναι μια νέα προσπάθεια εκσυγχρονισμού ενός απαρχαιωμένου στόλου. Εκσυγχρονίζουμε το στόλο των απορριμματοφόρων μας, εκσυγχρονίζουμε την πόλη μας»