Δήμος Βριλησσίων-Ασύντακτη αντιπολίτευση

2017-06-29 16:24

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ                                              

ΓΡΑΦΕΙΟ TYΠΟΥ

Δ/νση: Βερνάρδου 23

15235 Βριλήσσια

Τηλ.:   213 2050510

Email: dimarxos.press@vrilissia.gr

 

29-6-2017

 

Ασύντακτη Αντιπολίτευση

Σχετικά με την ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ.Πισιμίση για τη διαχείριση απορριμμάτων σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

1. Για πρώτη φορά ο Δήμος Βριλησσίων συμμετέχει σε ανταγωνιστικό Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με 3 πανεπιστημιακά ιδρύματα και άλλες 4 ευρωπαϊκές πόλεις.

2. Η συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα έχει συζητηθεί πολλές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο σε κάθε στάδιό της (υποβολή, έγκριση, υπογραφή σύμβασης, εναρκτήρια συνάντηση, υλοποίηση κ.α.)

3. Όταν, μετά από τόσες ενημερώσεις, η αντιπολίτευση μπερδεύει το συνολικό προϋπολογισμό του προγράμματος (245.370€), τις επιμέρους δαπάνες (που προφανώς αθροίζουν σε 245.370€) και την προκαταβολή σε μια εισήγηση που αφορά μόνο συγκεκριμένες δαπάνες 20.100€ για τη διετία 2017-18, τότε είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται για ενδιαφέρον ενημέρωσης αλλά για μικροπολιτική σκοπιμότητα.

4.  Και όλα αυτά μετά την έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του προηγούμενου θέματος που αφορούσε στην υποβολή πρότασης σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με συμμετοχή ιδρυμάτων και πόλεων από Ελλάδα, Σουηδία και Ιταλία.

Είναι προφανές πως τελικά, το ‘νέο’ πρέπει να κρίνεται με βάση τις προτάσεις και τη συνεργασία και όχι την ηλικία.

Ας κρίνει λοιπόν ο καθένας πού βρίσκεται η ουσία: στο Περιεχόμενο ή στη φόρμα…

Επικοινωνία

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.