COUNTOWN–Ο,τι μισώ, single από το άλμπουμ «Αέναος κύκλος»…..Official video clip

2018-06-18 11:55

COUNTOWN – single «Ο,τι μισώ» από το άλμπουμ «Αέναος κύκλος»…..+Official video clip

Σας παρουσιάζουμε τους COUNTOWN και το νέο τους άλμπουμ «Αέναος κύκλος».

Είναι η δεύτερη κυκλοφορία του Nu Metal Rap Core σχήματος και περιέχει 12 τραγούδια ανάμεσα τους και η διασκευή του τραγουδιού «Θάλασσα μου σκοτεινή» του Νίκου Πορτοκάλογλου.

 

Nu Metal Rap Core με Ελληνικό στίχο...

-The Story So Far-

-Πρώτη ιδέα το 2008 , δειλό ξεκίνημα δημιουργίας κομματιών από τον Front man George Archon. Ελληνόφωνη μουσική με επιρροές  από τα Late 90’s Grunge, στα early 00’s Nu Metal, μέχρι σήμερα Rap Core Alternative μονοπάτια, μια τετραμελής σύναξη  που δεν αφήνει κανέναν ακούνητο με τους Groove ρυθμούς, ήρεμο με τον όγκο του ήχου και ασυγκίνητο με τις αλήθειες στο στίχο.

Ο Γιώργος  στις φωνές, στις κιθάρες και στο programming/Scratch  , ο Σπύρος στις κιθάρες , ο Κυριάκος στα Μπάσα και ο Σάκης στα τύμπανα. Ασταμάτητες ζωντανές εμφανίσεις από το 2013 με πρώτη εμφάνιση στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι και στην συνέχεια ακολούθησαν διάφορες συμμετοχές σε festival, πολλές support opening acts και πολλές προσωπικές διοργανώσεις όπως το Nu Rock Bastards, New Era Fest  συμμετοχή στα Hybrid Festival Ι & ΙΙ και άλλα, η μπάντα έχει εμφανιστεί  σε StageS  Αθήνας: Architecture (Γκάζι),Passport, KooKoo,K44, Revenge of Rock ,Rainbow,Bat City ,Seven Sins, Remedy,Blackbird,Death Disco,The Crow Club, Techopolis Athens, Kyttaro. Θεσσαλονίκης: 80η ΔΕΘ, 8Ball, Silver Dollar. Στην Εστία Πατρών στην Πάτρα  και στο τελευταίο River Party στην Καστοριά. Μοιράστηκαν  την σκηνή με πολλά αξιόλογα ονόματα της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής όπως Υπόγεια Ρεύματα, 9ΜΜ, ΆγριεςΦράουλες, Dreambleed, Sexpyr, 3Fold Pain, Spitback , Rockamora, Crazy Sense , Killson, M3mf1s, Project Theory, FlyByWire και πολλά άλλα για να αναφερθούν, στο River Party .

Την 25η Iανουαρίου  το 2015 κυκλοφορεί ο πρώτος  δίσκος "Μουσική Πορνεία "Self-Released σε όλα τα Web Stores και σε Limited Edition Leather Hard Cases μαζί με ανανεωμένο merchandise. Mε μια πολύ επιτυχημένη παρουσίαση Δίσκου στο ΚοοΚοο Live music bar στο Γκάζι και με την ταυτόχρονη κυκλοφορία του official Video Clip "Φτάνει ως Εδώ " η μπάντα παίρνει μέρος στον διαγωνισμό της Helexpo στα πλαίσια της Δ.Ε.Θ. το Music Band Festival και κατακτάει την πρώτη θέση ανάμεσα σε 29 συγκροτήματα. Ακολούθησαν πολλές συνεντεύξεις και παρουσιάσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς στα FM και στο διαδίκτυο. Η μπάντα στην αρχή του έτους ανακοίνωσε συνεργασία με την Phonographic Society Records του Θάνου Λυμπερόπουλου και κυκλοφόρησαν  2 video single  «Ό,τι Μισώ»  και «Αυθυποβολή» που  βρίσκονται  στο επόμενο Άλμπουμ «Αέναος Κύκλος» το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017 και εμπεριέχει 11 ολοκαίνουριες συνθέσεις μαζί με την ροκ διασκευή στο κομμάτι «Αχ Θαλασσά μου Σκοτεινή» του Νίκου Πορτοκάλογλου.  Ακολούθησε ζωντανή παρουσίαση του άλμπουμ στο Temple Athens με πολλές guest εμφανίσεις φίλων της μπάντας στη σκηνή με special guest την Τζώρτζια Κεφαλά των ΜΠΛΕ. Σύντομα πολλά νέα Video Clips, Φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις και νέες ημερομηνίες Ζωντανών εμφανίσεων. Μπορείτε να ενημερώνεστε για νέα στα παρακάτω links:                                  

Τα λέμε στο Pit..

 

Δείτε το official video clip του τραγουδιού εδώ.

https://www.youtube.com/watch? v=vRYKMu70SGk

 

Official links

WEBSITE: https://countownoffici al.com/

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com /countownofficial

YOUTUBE: https://www.youtube.c om/user/CountownTV                 

INSTAGRAM: https://www.instagr am.com/countown/?utm_source=ig _embed

GOOGLE PLUS: https://plus.google.com/ +Countownathens

TWITTER: https://twitter.com/i /flow/consent_violation_flow

SPOTIFY: https://open.spotify. com/artist/2EDOxCcM27VOvXYsVzE LcO?si=onDb8t-BT7urCn48nLNDCA

REVERBNATION: https://www.reve rbnation.com/countown

SOUNDCLOUD: https://soundcloud .com/countown

BANDCAMP: https://countown.ban dcamp.com/releases