Αυτοψία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην περιοχή του Ν. Ηρακλείου Αττικής

2020-10-15 17:47

Αθήνα, 15-10-2020

Αυτοψία πραγματοποίησε σήμερα 15-10-2020 κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης με επικεφαλής την Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, Βουλευτή του Βορείου Τομέα Αθηνών, κατόπιν οδηγίας του Προέδρου Κυριάκου Βελόπουλου, στην πληγείσα από ακραία καιρικά φαινόμενα περιοχή του δήμου Νέου Ηρακλείου Αττικής.

Η βουλευτής συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Δήμαρχο Ν. Ηρακλείου κ. Νίκο Μπάμπαλο και τον Αντιδήμαρχο Ηλία Μοσχονά, οι οποίοι ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και οι κάτοικοι λόγω της ξαφνικής θεομηνίας που έπληξε την περιοχή.

Το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης συνομίλησε και με κατοίκους της περιοχής που με τη σειρά τους έθεσαν τα προβλήματα που βιώνουν εξαιτίας του αιφνίδιου καιρικού φαινομένου.

Η Βουλευτής Κα Αλεξοπούλου δεσμεύτηκε να αναδείξει τα προβλήματα του δήμου Ν. Ηρακλείου και να προτείνει σε συνεργασία με το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης, άμεσα λύσεις και προτάσεις έτσι ώστε να αποκατασταθούν γρήγορα οι πληγέντες με παρεμβάσεις στην Βουλή και τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

Το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης που πραγματοποίησε την αυτοψία αποτελούνταν από τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος Ευάγγελο Φανίδη, τον Τομεάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος Μιχάλη Χριστοδουλίδη, τον πολιτευτή Στέφανο Σταμπολίου και το μέλος της Επιτροπής Άμυνας Ευστάθιο Φλώρο.