ΑΟ Βριλησσίων-ΑΟ Μελισσίων 2-2

2018-04-30 11:52

Τα Μελίσσια έμειναν στο 2-2 στο εκτός έδρας ματς με τα Βριλήσσια: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΡΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Φώτης Κατσούφης


Σ' ένα πολύ καλό ματς τα Μελίσσια που είχαν περισσότερες ευκαιρίες αναδείχθηκαν ισόπαλα με σκορ 2-2 στο εκτός έδρας ματς με τα Βριλήσσια.

Τα Μελίσσια προηγήθηκαν στο σκορ στο 36' μετά από συνδυασμό και με ωραίο σουτ που έπιασε ο Δ. Γκρέκος ο οποίος έκανε το 0-1. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το δεύτερο γκολ των Μελισσίων με πέναλτι στο 88' διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Στο 57' τα Βριλήσσια ισοφάρισαν σε 1-1 με σουτ του Πουλάκη ενώ πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 78' με σουτ του Μακρυπίδη.

Στο 15' ο Τσουκαλάς επιχείρησε σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 20' ο Ζαννίκος έπιασε καλό αλλά απέκρουσε σε μια ιδιαίτερα θεαματική φάση ο γκολκίπερ Κολονέλος. Στο 19' σε διπλή φάση στην περιοχή των Μελισσίων απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Γούλας. 

Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο Κατοίκος, Τζήκας, Κερεκίδης.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Κολονέλος, Τζεμάρης, Δημητρέλος, Ζυμπίδης(46' Κατσιμίχας), Νίκολα(51' Πουλάκης), Γκίζης, Σαχινίδης, Καλογήρου, Γκρέκος, Μακρυπίδης, Κυρκιλής.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δημήτρης Μπουγάς): Γούλας, Πολυδωρόπουλος, Κυριακόπουλος, Ντεντόπουλος, Τσουκαλάς, Δ. Φακής, Παπαχρήστος(90' Μουράτ Σαμπέρ), Τούντας, Ζαννίκος, Ι. Φακής, Καλημέρης.

πηγή : www.abola.gr