ΑΟ Περιστερίου | Κένταυρος Βριλησσίων 3-2

2020-02-25 18:01

Πάλεψε η ομάδα του Κένταυρου αλλά δεν τα κατάφερε.

Σε εκτός έδρας αγώνα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α' κατηγορίας ΕΠΣΑ, με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Περιστερίου, η ομάδα του Κένταυρου Βριλησσίων ΠΑΟ, έχασε με σκορ 3-2.

Το σκόρ άνοιξε πρώτη η ομάδα του περιστερίου στο 17ο λεπτό με σκόρερ τον Kucuku, το 2-0 έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και πιό συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό με σκόρερ τον Λέτσι. Κάπου εκεί η ομάδα του Κένταυρου προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσι το σκορ στο 54ο λεπτό με σκόρερ τον Σπύρο Πιπερά, 6 λεπτά αργότερα όμως η ομάδα του Περιστερίου έκανε το 3-1 με σκόρερ και πάλι τον Kucuku.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κένταυρου ήταν να μειώσει και πάλι το σκορ σε 3-2 στο 74ο λεπτό με σκόρερ τον Γιάννη Πιπερά. Στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο 92ο λεπτό η ομάδα του Κένταυρου έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Δέτσης εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο τερματοφύλακας του Περιστερίου απέκρουσε.

Με την ήττα αυτή η ομάδα του Κένταυρου Βριλησσίων βρίσκεται στην 13η θέση, μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΑΟ Περιστερίου: Τσιώσης, Καραμπάς, Σετελάρι Μπούζας, Βελέτζας, Κλωνάρης, Λέτσι, Ζιάμπρας, Θεοδώρου, Κουτσούκου, Καραχάλιος.

Κένταυρος Βριλησσίων ΠΑΟ: Κανελλόπουλος, Στριφτόμπολας, Κουλιούρης, Παπαγεωργίου, Κολιός, Σεΐτι, Μανίκας, Δέτσης, Πιπεράς Σ., Πιπεράς Ι., Βουλωμένος.

Επόμενη αγωνιστική εντός έδρας, με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων.