Αντίσταση και Ανατροπή-Όταν δεν λειτουργεί το ΔΣ, η μόνη αντιπολίτευση είναι η γειτονιά!

2020-05-04 21:01

Συνεχίζονται οι δράσεις και εξορμήσεις της «Αντίσταση και Ανατροπή» στις γειτονιές των Βριλησσίων, δρόμο τον δρόμο, πόρτα-πόρτα, ενημερώνοντας τον κόσμο για τις εξελίξεις σχετικά με το πάρκο της Ναυτικής Βάσης και το Νομοσχέδιο της κυβέρνησης που σχεδιάζει την καταστροφή όλου του φυσικού περιβάλλοντος.

 

Μετά το αίτημα μας για δημόσια τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν και να τοποθετηθούν οι δημότες, όχι μόνο δεν γίνεται κάτι τέτοιο αλλά η δημοτική αρχή ανέβαλλε το ΔΣ και κωλυσιεργεί την διεξαγωγή νέας έκτακτης συνεδρίασης, αυτό που σωστά έχουν ζητήσει όλες οι δημοτικές παρατάξεις.

 

Ωστόσο, ο χρόνος κυλάει γρήγορα καθώς την Τρίτη ψηφίζεται το νομοσχέδιο. Στις εξορμήσεις συναντάμε δεκάδες εξοργισμένους ανθρώπους που θέλουν να δράσουν για να σωθεί το πάρκο της Ναυτικής Βάσης. Με αυτή την δύναμη θα πορευτούμε. Είμαστε κομμάτι ενός πανελλαδικού κινήματος 130+ φορέων που ζητάνε απόσυρση του νομοσχεδίου.

 

Γι' αυτό συνεχίζουμε τις δράσεις μας στις γειτονιές, προετοιμάζοντας την μόνη αντιπολίτευση που μπορεί να τους σταματήσει, ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

 

Αντίσταση και Ανατροπή
Αντικαπιταλιστική Κίνηση Βριλησσίων

 

https://antistasivrilissia.blogspot.com/