Αντισηπτικά και μάσκες προστασίας προσέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

2020-03-26 17:40

Αντισηπτικά και μάσκες προστασίας προσέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

 

Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε και αναγνωρίζουμε τη σημαντική προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών που επιτελούν σπουδαίο έργο αυτές τις κρίσιμες ώρες για τη χώρα»

 

 

Περίπου 600 συσκευασίες αντισηπτικών και ικανή ποσότητα μασκών παρέδωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Χ. Πρωτόπαπα, για την ενίσχυση της προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών.

 

Η προσφορά έρχεται σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που έλαβαν η Περιφέρεια Αττικής και η δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με τους Δήμους για τη διεξαγωγή αιμοδοσιών σε χώρους που θα καθορίσουν οι ίδιοι, με στόχο την κάλυψη των τεράστιων αναγκών που υπάρχουν σε αίμα.

Η ανταπόκριση των Δημάρχων στο πρόγραμμα είναι ήδη πολύ θερμή ενώ υπάρχει ανταπόκριση και από τις Περιφέρειες Ηπείρου και Ιονίων Νήσων οι οποίες ανέλαβαν πρωτοβουλίες για τη συμμετοχή στη δράση και τη διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει τα εξής:

«Στηρίζουμε και αναγνωρίζουμε τη σημαντική προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών που επιτελούν σπουδαίο έργο αυτές τις κρίσιμες ώρες για τη χώρα. Η Περιφέρεια Αττικής θα είναι συνεχώς στο πλευρό τους».

Ώρα σε Βριλήσσια:

web counter

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com