Αναστάτωσε το My style Rocks ο Αντώνης Γαμπιεράκης

2017-12-04 09:31

Ο Αντώνης Γαμπιεράκης αναστάτωσε πρόσφατα το “My style Rocks” με τις μαντινάδες του.

Το θέμα για τις διαγωνιζόμενες του “My style Rocks” ήταν ο γάμος. Έπρεπε να είναι κουμπάρες, μια διαγωνιζόμενη επέλεξε έναν γάμο που γινόταν στην Κρήτη και έτσι στο πλατό της εκπομπής είδαμε τον Αντώνη Γαμπιεράκη με την λύρα του να εντυπωσιάζει ερμηνεύοντας μαντινάδες εμπνευσμένες από το παιχνίδι.

Τον Αντώνη Γαμπιεράκη τον γνωρίσαμε από το ντουέτο με τον Ματθαίο Γιαννούλη στο τραγούδι “Έχω να ρίξω γέλιο, έχεις να ρίξεις δάκρυ”. Σήμερα κυκλοφορεί από την Δισκογραφική εταιρεία Next Records ένα πολύ όμορφο τραγούδι με τίτλο “Κοχλίδια”. Οι στίχοι και η μουσική είναι του Ματθαίου Γιαννούλη.

  • Λίγα λόγια για τον Αντώνη Γαμπιεράκη

Ο Αντώνης Γαμπιεράκης γεννήθηκε το 1994 και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Με καταγωγή από τον Αποκώρονα Χανίων και την Πάτμο, από την ηλικία των επτά ετών ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική και συγκεκριμένα με την κρητική λύρα μέχρι και σήμερα.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τους Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς παίρνοντας μέρος σε πολλές εκδηλώσεις ως χορευτής στο Χορευτικό Όμιλο Νέων και Φίλων Πάτμου και όχι μόνο. Η λατρεία του για την κρητική μουσική και την παράδοση, αλλά και οι ρίζες των προγόνων του από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Στύλο Αποκορώνου τον έκαναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη κρητική λύρα.