Αναλυτικές οδηγίες για το πρόγραμμα του Camp Βριλησσίων

2021-06-25 00:50

Το πρόγραμμα του Camp του Δ. Βριλησσίων θα πραγματοποιηθεί σε τρεις χώρους, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων, στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου (Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη) και στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. 

H προσέλευση των παιδιών θα γίνεται από ώρα 07:00 έως 08:30 και η αποχώρηση έως τις 15:30. 

Τα παιδιά κατά την προσέλευσή τους θα θερμομετρούνται. Την πρώτη μέρα θα τους δοθεί καρτελάκι - που θα πρέπει να το φορούν καθημερινά-  στο οποίο θα αναγράφεται το όνομα και η ομάδα τους.  

Σε περίπτωση αδιαθεσίας  παιδιού θα ενημερώνεται άμεσα ο γονέας/ κηδεμόνας  και το παιδί θα παραμένει σε ειδικό χώρο, υπό την επίβλεψη του συνεργαζόμενου με τον ΠΑΟΔΗΒ γιατρό, έως την αναχώρησή του. 

Οι γονείς των παιδιών θα πρέπει να προμηθεύσουν τα παιδιά τους με αντισηπτικό υγρό ή μαντηλάκια, νερό (γιατί δεν επιτρέπεται το γέμισμα από τη βρύση), ένα μικρό σνακ που θα μπορεί να μένει εκτός ψυγείου, ενώ θα πρέπει να φορούν αθλητικά παπούτσια και καπέλο. 

Προσοχή για τα παιδιά που έχουν νοσήσει, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να υπάρχει παιδιατρική γνωμάτευση και να ενημερωθεί  η γραμματεία. 

Κάθε Δευτέρα τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους τις βεβαιώσεις (υπεύθυνες δηλώσεις) με τα αποτελέσματα των self tests, με υπογραφή γονέα/ κηδεμόνα. 

Να σημειώσουμε ότι ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός θα διαθέσει αντισηπτικά σε όλα τα σημεία απασχόλησης των παιδιών.

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CAMP

 7:00 - 8:30 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ 

9:00 - 12:00               ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ & ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ 

12:00 - 13:00            ΚΟΛΑΤΣΙΟ (ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ & ΧΥΜΟ) 

13:00 - 15:00            ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ (ΣΚΑΚΙ – ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ –  ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ – ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΧΟΡΟΣ) 

15:15 – 15.30           ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ 

Kάθε Παρασκευή, και εάν και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, τα παιδιά θα πηγαίνουν εκδρομή. (Η συμμετοχή είναι προαιρετική και υπάρχει επιπλέον κόστος). 

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ : Λόγω covid-19  και σύμφωνα με τα ενδεικνυόμενα προληπτικά μέτρα, καθ’ όλη τη διάρκεια του camp τα παιδιά θα πρέπει να έχουν τη δική τους κασετίνα ( ψαλιδάκι , ξυλομπογιές, γόμα, ξύστρα και μαρκαδόρους) η οποία θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο από εκείνα. 

ΤΕΝΝΙΣ: Για το μάθημα του τένις τα παιδιά θα πρέπει να έχουν τη δική τους ρακέτα. 

 Ημερήσιο αναλυτικό πρόγραμμα επόμενης εβδομάδας θα βγαίνει κάθε Παρασκευή και θα αναρτάται στην αθλητική εγκατάσταση προς ενημέρωση των γονέων /κηδεμόνων. 

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ενημερώνουμε, ότι θα λειτουργήσει camp τριών εβδομάδων από 23 Αυγούστου έως και το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου.  

- 23 /8/2021 έως 27/8/202 

- 30 /8/2021 έως 3/9/2021 και 

- 6 /9/2021 έως 10/9/2021 

  Παρακαλούνται, όσοι από τους γονείς ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή των παιδιών τους να ενημερώσουν άμεσα, διότι ο αριθμός των παιδιών που θα συμμετέχουν θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά  σειρά προτεραιότητας. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού. 

Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων 

Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου) 

Τηλ. Επικοινωνίας 2108101511, 2108101510 e-mail kleistob@otenet.gr ;

Site www.vrilissia-arts –sports.gr