Αφιέρωμα στο Γρηγόρη Μπιθικώτση στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

2016-09-05 14:21

Ο Δήμος Πεντέλης στα πλαίσια της εβδομάδας πολιτιστικών εκδηλώσεων που οργανώνει στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας παρουσίασε το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου συναυλία – αφιέρωμα με θέμα «Η Ελλάδα του Γρηγόρη» με τους Γρηγόρη Γρ. Μπιθικώτση και Apurimac με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Φίλοι Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας».

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου για την παρουσία της και για την στήριξη του πολιτισμού στο Δήμο Πεντέλης και διευκρίνισε ότι η Πεντέλη, η περιοχή που χάρισε στην ανθρωπότητα το σύμβολο της Δημοκρατίας, τον Παρθενώνα,  είναι ανάγκη να έχει παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα και της Περιφέρειας και αυτό φαίνεται ότι η κα Περιφερειάρχης και το γνωρίζει και το στηρίζει. Την ευχαριστούμε.

Η πολιτιστική εβδομάδα θα συνεχιστεί με τις εκδηλώσεις που μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί :

https://www.stergiou-kapsalis.gr/stergiou6/fdfg/4240--2016

Στην εκδήλωση που οργάνωσε ο υπεύθυνος για το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λευτέρης Κοντουλάκος παρέστησαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κα. Εύη Αποστολάκη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Φώτης Χρυσικός  και Φωτεινή Βρύνα και οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα.