ΑΕ Πεντέλης-Κλήρωση και τελευταία νέα

2016-06-24 13:15
 
Στην Πεντέλη ο Πορτελάνος (pic)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην πρώτη της φετινή μεταγραφή έφτασε η Πεντέλη, η οποία απέκτησε τον 20χρονο φόργουορντ Ανδρέα Πορτελάνο, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ με το Μαρκόπουλο.

Αναλυτικά:

«Με πολύ μεγάλη χαρά η οικογένεια της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ υποδέχεται στην ομάδα ένα ταλαντούχο παιδί τον 20χρονο, ύψους 2,00 μ, forword Ανδρέα Πορτελάνο που πέρυσι αγωνίσθηκε στην Β ΕΣΚΑ, με τον ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ. Στο σύντομο διάστημα που προπονείται με την ομάδα μας, τα προσόντα του Ανδρέα, η όρεξη του για δουλειά και η αντίληψη του, εκτιμήθηκαν από τον coach Kώστα Χαρτοματσίδη που εισηγήθηκε την απόκτηση του. Το ΔΣ εύχεται στον Ανδρέα Πορτελάνο υγειά και καλή επιτυχία στους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους του».

 
Ανανέωσε με την Πεντέλη ο Γρατσιάτος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην Πεντέλη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γεράσιμος Γρατσιάτος, ο οποίος ερχόμενος το περσινό καλοκαίρι στην ομάδα των Βορείων προαστίων από την Αγία Παρασκευή, άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του Κώστα Χαρτοματσίδη, με αποτέλεσμα να ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Ο 19χρονος γκαρντ είχε μια γεμάτη σεζόν, σκοράροντας 6 πόντους ανά παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Πριν από ένα χρόνο ο 19χρονος guard Γεράσιμος Γρατσιάτος αποτελώντας προσωπική επιλογή του προπονητή του Κώστα Χαρτοματσίδη εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. Στο χρόνο αυτό ο Γεράσιμος δούλεψε σκληρία σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, βελτιώθηκε σημαντικά και πάρα το νεαρό της ηλικίας του και την ιδιαίτερα απαιτητική θέση του playmaker στην οποία αγωνίζεται πήρε τις ευκαιρίες του, τις αξιοποίησε και βοήθησε την ομάδα στην εξαιρετική της πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η δουλειά και το ταλέντο και η προσφορά του, εκτιμήθηκαν από τον προπονητή και την Διοίκηση του Συλλόγου που ανανέωσαν την συνεργασία μαζί του ,αφού αυτό όπως φάνηκε από την πρώτη στιγμή, αποτελούσε και την επιθυμία του ίδιου του παίκτη που έχει βρει ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη του. Έτσι το ΔΣ με χαρά ανακοινώνει ότι η ομάδα θα έχει και πάλι μαζί της τον Γεράσιμο και του εύχεται υγειά και καλό πρωτάθλημα.

 
Διατήρησε τον βασικό της κορμό η Πεντέλη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνεχίζει τον σχεδιασμό της ερχόμενης σεζόν η Πεντέλη, η οποία μέσω ανακοίνωσης της ενημέρωσε ότι διατηρεί τον βασικό της κορμό, με τον αρχηγό της, Άκη Μάντιο, να συνεχίζει στην ομάδα για 21η χρονιά.

Αναλυτικά:

«Διατηρεί τον βασικό κορμό της η ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, αφού έκτος από την δεδομένη παρουσία για 21η χρονιά του αρχηγού της Άκη Μάντιου, συμφωνήσαν ήδη και παραμένουν στην ομάδα τέσσερα ακόμη από τα βασικά στελέχη της περσινής ομάδας ,ο Αλέξανδρος Μπίγγος, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος , ο Ορέστης Λίτσο ενώ σήμερα επισημοποιήθηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα η συμφωνία με τον Δημήτρη Αποστολόπουλο του οποίου η παρουσία στην ομάδα κρίνεται πολύπλευρα, ιδιαίτερα σημαντική. Kαι έπεται συνέχεια αφού βασική επιδίωξη του προπονητή της ομάδας Κώστα Χαρτοματσίδη είναι να διατηρηθεί η ομοιογένεια της. Στην ομάδα παραμένει ακόμη ο 23χρονος γηγενής small forward Χριστόφορος Κωνσταντάκος ,ενώ παραχωρήθηκε για να αγωνιστεί με την εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού 17χρονος ταλαντούχος pointguard Μιχάλης Σταθάκης . Τέλος αποφασίστηκε από κοινού με τον 20χρονο guard Νίκο Γάσπαρη να παραχωρηθεί με υποσχετική, μάλλον στα Γλυκά Νερά, ώστε να αποκτήσει αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής».

 
Γ\' Εθνική: Οι όμιλοι του Νότου για το 2016-17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανακοινώθηκαν έπειτα από κλήρωση στα γραφεία της ΕΟΚ οι ομάδες που θα απαρτίζουν τους δυο ομίλους του Νότου στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Αναλυτικά:

Στα γραφεία της ΕΟΚ πραγματοποιήθηκε, σήμερα, η κλήρωση για την ανακατανομή των σωματείων της ΕΣΚΑ και της ΕΣΚΑΝΑ στους δύο ομίλους Νότου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Αναλυτικά οι δύο όμιλοι διαμορφώνονται ως εξής:

1ος όμιλος

ΑΟ Ακράτας

ΚΑΟΚ

ΑΓΣ Κεραυνός Αιγίου

ΑΟ Γλαύκος

ΑΟ Αχαγιά 82

ΑΟ Ερμιόνης

ΣΚ Καλαμάτα

ΓΣ Δάφνη Δαφνίου

ΑΟ Τρίτων

ΑΟ Άρης Πετρούπολης

ΑΟ Πορφύρας

ΚΑΠ

ΑΟ Ίκαρος Ν. Σμύρνης

ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας

ΑΟ Ένωση Ιλίου

2ος Όμιλος

ΑΣΚ Ιπποκράτης

ΕΣ Κάδμος

Πανναξιακός ΑΟΝ

ΓΣ Έσπερος Λαμίας

Ακαδημία Καλ. Ρεθύμνου

ΑΣ Λοκρός Αταλάντης

1ος Ειδικού Πρωταθλήματος Ανόδου

ΟΦΗ

ΓΣ Προμηθέας Χαλανδρίου

Άρης Νίκαιας ΓΝΟ

ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου

ΑΕ Πεντέλης

ΑΣ Διαγόρας Δρυοπιδέων

Πόλις ΑΣ Καλλιθέας      

Πηγή : www.basketblog.gr