Αδάμ Τσαρούχης-Σ’αγαπώ video

2018-07-03 17:22

Αποτέλεσμα εικόνας για Αδάμ Τσαρούχης-Σ’αγαπώ

Ο Αδάμ Τσαρούχης κυκλοφορεί από την InRealTime Records μία νέα διασκευή με τίτλο ‘’Σ΄ Αγαπώ΄΄ που μας ταξιδεύει στην δεκαετία του ’70. Ένα τραγούδι που έχει γράψει ο Γεράσιμος Λαβράνος και ο Νίκος Λουκόπουλος και είχε πρωτοτραγουδήσει ο Γιάννης Βογιατζής. Την διασκευή και την ενορχήστρωση επιμελήθηκε Σίσσυ Βλαχογιάννη.

Δείτε εδώ το Official Lyric Video στο YouTube:

https://youtu.be/vqxjGTGmPwI

O Αδάμ Τσαρούχης  μας συστήθηκε μουσικά το 2012 με τις ξεχωριστές του ερμηνείες στα ”Μια αγάπη για το καλοκαίρι” και ”Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα”. Το 2015 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο ‘’Σαν Ταινία’’.

Μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε το“Σ’Αγαπώ” από τους παρακάτω σύνδεσμους:

 

iTunes: https://itunes.apple.com/gr/album/σ-αγαπώ-single/1378134954

Spotify: https://open.spotify.com/album/3G09Egsr9C9YToaPpwUdra?si=8kITkBjKRSq5qEq3eBi1EQ

GooglePlay: https://play.google.com/store/music/album/Αδάμ_Τσαρούχης_Σ_Αγαπώ?id=Bxxuzlzgsboweqinfcrm3mcpf6e

Soundcloud: https://soundcloud.com/inrealtime-records/ipreyyfks7yr

 

 

«Σ’ Αγαπώ» credits:

Μουσική | Γεράσιμος Λαβράνος

Στίχοι | Νίκος Λουκόπουλος

Διασκευή - Ενορχήστρωση | Σίσσυ Βλαχογιάννη

Φωνή | Αδάμ Τσαρούχης

Κιθάρες | Γιάννης Παξεβάνης

Κρουστά | Γιώργος Κασαβέτης

Πλήκτρα - Πνευστά | Σίσσυ Βλαχογιάννη

 

Μίξη - Mastering | Γιάννης Παξεβάνης - Studio Pytzamax

Recordings | Βαγγέλης Σαπουνάς - Subway Recording Studios

© InRealTime Records 2018

 

Follow Adam Tsarouchis:

You Tube Channel: https://www.youtube.com/user/adamsoul

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Adam-Tsarouchis/180611135315711

Twitter: https://twitter.com/adamtsa

Instagram: https://websta.me/n/adamtsarouchis

Επικοινωνία:
inrealtimerecords@gmail.com

Ο Αδάμ Τσαρούχης είναι Έλληνας τραγουδιστής  με καταγωγή από την Αθήνα.

Ο πατέρας του Παύλος Τσαρούχης είναι τραγουδιστής δημοτικού τραγουδιού.[1] Σπούδασε τραγούδι και θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο. καθώς και για δύο χρόνια στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Στη συνέχεια παρακολούθησε με υποτροφία ένα θερινό σεμινάριο για τζαζ και μιούζικαλ στη Βοστώνη.

Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραγωγές: Magic of the Musicals (2006), Escape (2008), Το Παραμύθι του Τσάρου Σαλτάν (Εθνική Λυρική Σκηνή, 2008), Η Νυχτερίδα (Ε.Λ.Σ., 2009), Το Κλουβί με τις Τρελές (Θέατρο Παλλάς, 2009), Τρεις Κόρες εν Καμίνω (Θέατρο Badminton, 2011), Πριγκίπισσα Ανέλια (2011), Η Παναγία των Παρισίων (2011-2012), Θα σε πάρω να φύγουμε (Θέατρο Badminton, 2013) , Θα περάσει και αυτό (Θέατρο Badminton, 2014), Ζέβρα πιτζάμα (Θέατρο Badminton 2014), Η Μαρίνέλα συναντά την Βέμπο.

Έχει κάνει φωνητικά για την Αυστρία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovoice το 2010 στην Αθήνα στο τραγούδι Time to Believe, ενώ το 2016 αποτέλεσε μέλος της ελληνικής κριτικής επιτροπής της Eurovision. Το 2017 συμμετέχει στα βραβεία Madwalk τραγουδώντας ένα tribute act για τον George Michael ερμηνεύοντάς το Different Corner.

Έχει επίσης εμφανιστεί σε μια σειρά προσωπικών συναυλιών και παραστάσεων, ανάμεσα στις οποίες οι Throwback Stories και Come fly with me σε χώρους όπως το Ηalf Note Jazz Club, το Faust bar-theatre-art[, το Dizzy Miles και η Μουσική Σκηνή Βackstage του Θεάτρου Badminton [15], Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης, στην μουσική σκηνή Σφίγγα καθώς και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες τραγουδιστές και δημιουργούς όπως οι Φωτεινή Δάρρα, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μαντώ, Σία Κοσκινά, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, Μαρινέλλα, Δημήτρης Καλαντζής , Ηρώ κ.α.

Ο Αδάμ Τσαρούχης μας συστήθηκε μουσικά το 2012, με δύο διασκευές που γνώρισαν ραδιοφωνική επιτυχία: "Μια αγάπη για το καλοκαίρι" και "Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα".  Το 2015 κυκλοφόρησε τον  προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Σαν Ταινία".