Υπόκλιση και αποθέωση Μέσι από την Μπαρτσελόνα

2014-11-24 16:11
Υπόκλιση και αποθέωση Μέσι από την Μπαρτσελόνα

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της Μπαρτσελόνα στο ιστορικό κατόρθωμα του Λιονέλ Μέσι που ξεπέρασε ένα ρεκόρ  σχεδόν 60 χρόνων με το χατ- τρικ που σημείωσε χθες  κόντρα στην Σεβίλλη και ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός σούπερ- σταρ  στην 289η εμφάνιση του στη διοργάνωση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ένα ακόμα τεράστιο επίτευγμα και εκθρόνισε τον επί 57 χρόνια κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών στο πρωτάθλημα της μεγαλύτερης σε έκταση και πληθυσμό χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου τον θρυλικό Τέλμο Θάρα που είχε σημειώσει   σε 12 ματς λιγότερα με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο 251 τέρματα  και κανείς δεν είχε έκτοτε καταφέρει να τον ξεπεράσει.

Με το πρώτο  από τα τρία του χθεσινά τέρματα ο Μέσι έφθασε τον Βάσκο γκολτζή με το 2ο τον ξεπέρασε  και ολοκληρώνοντας το χθεσινό του σόου  ανέβασε αισίως  το σχετικό ρεκόρ στα 253 γκολ. Με την Μπαρτσελόνα να σπεύδει άμεσα  μετά το τέλος του αγώνα μέσα από τον φωτεινό πίνακα του «Καμπ Νου» να του προσφέρει ένα πρώτο μίνι –αφιέρωμα που καθήλωσε τόσο το τιμώμενο πρόσωπο και τους συμπαίκτες του όσο και τους χιλιάδες οπαδούς της μεγάλης ομάδας της Καταλωνίας  οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες του «σπιτιού» της.
Με τον Μέσι  να προσπαθεί να κρύψει τη συγκίνηση όχι όμως και τη χαρά του ενώ οι συμπαίκτες του συμμετείχαν στη γιορτή που στήθηκε προς τιμή του μεγάλου άσου τον οποίο και με τη σειρά τους αποθέωσαν κατά την έξοδο από τον αγωνιστικό χώρο.

Αλλά οι «μπλαουγκράνα» δεν περιορίστηκαν σ’ αυτή  την πρώτη αυτή πράξη της τιμής και δόξας προς τον Μέσι αλλά και  λίγη ώρα αργότερα ανέβασαν στο επίσημο τους κανάλι στο Youtube ένα εκπληκτικό βίντεο και με τα 253 γκολ του στο δρόμο προς μία ακόμα μεγάλη καταξίωση αλλά και ένα αφιέρωμα στο μεγάλο του ρεκόρ

Απολαύστε και τις  τρεις δόσεις της «εκτίμησης» της Μπαρτσελόνα προς τον Αργεντινό άσο που  συνεχίζει να δοξάζει τη φανέλα της και να πετυχαίνει πράγματα που κανείς άλλος δεν έχει  καταφέρει μέχρι σήμερα.

Πηγή : www.e-volos.gr