Συνέδριο πανστρατιάς της ΝΔ το φθινόπωρο προτείνει ο Μεϊμαράκης

2014-07-24 18:06

337E2A0665BF0CAC81AAF8477C610080.jpg

Ο πρόεδρος της Βουλής σημείωσε πως τότε το δίλημμα μνημόνιο ή αντιμνημόνιο θα έχει καταπέσει και η τρόικα θα έχει φύγει, και συνεπώς η Νέα Δημοκρατία θα μπορεί να παρουσιάσει πρόγραμμα και να προχωρήσει σε διορθώσεις οικονομικές και κοινωνικές, εντός του πλαισίου που επιτρέπει το πρόγραμμα προσαρμογής.

Συνέδριο πανστρατιάς το φθινόπωρο, όταν το δίλημμα μνημόνιο ή αντιμνημόνιο θα έχει καταπέσει και η τρόικα θα έχει φύγει, πρότεινε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης εκτιμώντας πως η Νέα Δημοκρατία θα μπορεί να παρουσιάσει πρόγραμμα και να προχωρήσει σε διορθώσεις οικονομικές και κοινωνικές, πάντα βέβαια μέσα στο πλαίσιο δημοσιονομικής προσαρμογής, που θα της δώσουν αέρα υπεροχής.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας με δημοσιογράφους, εκτίμησε πως μπορεί να υπάρξουν όλες εκείνες οι πολιτικές προϋποθέσεις για εκλογή ΠτΔ και εξάντληση της 4ετίας για την κυβέρνηση.

Επανέλαβε δε, την πάγια θέση του για απεμπλοκή της εκλογής ΠτΔ από τις εθνικές εκλογές, λέγοντας πως εάν υπάρξουν 3 αποτυχημένες προσπάθειες εκλογής ανώτατου άρχοντα, τον λόγο να τον έχει στη συνέχεια ο λαός, με τους ίδιους όμως υποψηφίους.

Όλα αυτά ειπώθηκαν στο περιθώριο της έκθεσης για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας που εγκαινίασε ο ΠτΔ Κάρολος Παπούλιας, παρουσία του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών.

Πηγή : arouraios.gr