Στους "8" του Μουντιάλ η οικοδέσποινα Βραζιλία - Δύσκολη νίκη επί της Χιλής με 3-2 στα πέναλτι

2014-06-30 17:24

- Μεγάλες συγκινήσεις επιφύλασσε ο πρώτος νοκ-άουτ αγώνας του Μουντιάλ της Βραζιλίας
- Το ματς εξελίχθηκε σε... θρίλερ (1-1 η κανονική διάρκεια), αλλά είχε αίσιο τέλος για τη "σελεσάο", χάρη στις εκπληκτικές αποκρούσεις του Σεζάρ στη... ρώσικη ρουλέτα
- Η Βραζιλία πήρε το εισιτήριο για τους "8" του Μουντιάλ κόντρα στην εκπληκτική Χιλή (3-2 στα πέν.)
- Ο Λουίζ έκανε το 1-0 για τη σελεσάο στο 18'
- Οι Χιλιανοί ισοφάρισαν με τον Σάντσες


Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι, η... κακή Βραζιλία προκρίθηκε στους “8” του Μουντιάλ, καθώς στον αγώνα που έγινε στο “Mineirao stadium” του Μπέλο Οριζόντε, νίκησε με 3-2 στα πέναλτι (κ.α. 1-1), την... καλύτερη Χιλή.

Οι Βραζιλιάνοι τα βρήκαν... σκούρα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν με τον Νταβίντ Λουίς στο 18`, ενώ η Χιλή -που έδειξε καλύτερη εικόνα- ισοφάρισε στο 32ο λεπτό με τον Αλέξις Σάντσες. Στην επόμενη φάση, οι γηπεδούχοι θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα Κολομβία-Ουρουγουάη.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε έχοντας αρκετά κακό ρυθμό και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, με την Βραζιλία να θέλει να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και την Χιλή να έχει καλή λειτουργία μεσοαμυντικά και να μην αφήνει κενούς διαδρόμους.




Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις, επιτιθέμενες από τις πτέρυγες (ο Χουλκ έκανε πολύ καλή δουλειά τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά), με τη “σελεσάο” να παίρνει στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα και να φτάνει στο 1-0 στο 18' με τον Νταβίντ Λουίζ (μετά από εκτέλεση κόρνερ).

Πηγή : www.lamiareport.gr