Ρανιέρι: Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας

2014-10-13 18:06


Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Εθνικής κόντρα στη Φινλανδία (1-1) και των νέων παικτών εμφανίστηκε ο Κλάουντιο Ρανιέρι, τονίζοντας πως πλέον όλοι επικεντρώνονται στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ μετά τη λήξη της αναμέτρησης:


«Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου παίξαμε πιο βαθιά στην άμυνα. Υπήρξε βελτίωση από το ματς με τη Ρουμανία και είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου, από τα καινούρια παιδιά και γενικότερα από τα παιδιά που είχα στη διάθεσή μου αλλά και από τον έναν βαθμό που πήραμε», είπε αρχικά.

Όσο για το ρίσκο που πήρε με τα νέα παιδιά στη σύνθεση της ομάδας ανέφερε: «Το ρίσκο ήταν υπολογισμένο. Και οι τρεις νέοι που έπαιξαν με άφησαν ευχαριστημένο. Επιθετικά ήταν καλοί και είχαν ευκαιρίες για κάτι παραπάνω. Πήρα ρίσκα στην επίθεση αλλά τα γνώριζα γιατί είχα μελετήσει καλά τη Φινλανδία και ήξερα πως θα μπορέσουν οι συγκεκριμένοι παίκτες να ανταποκριθούν κόντρα σε αυτήν την ομάδα».

Για το στόχο της Εθνικής επανέλαβε: «Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε. Όπως είχα πει στην αρχή, θα ήταν αποτυχία αν δεν προκριθούμε. Είμαστε στο δρόμο για να περάσουμε και κοιτάζουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι».

newsit.gr