Παραιτήθηκε ο Ματζουράκης από την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη

2015-02-25 17:33
Παραιτήθηκε ο Ματζουράκης από την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη

Εξαιρετικά σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο του Εργοτέλη. Ο πολύπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τη διοίκηση της ηρακλειώτικης ΠΑΕ και υπέβαλε την παραίτησή του, μόλις 13 ημέρες αφότου ανέλαβε το πόστο, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Ταουσιάνη.

Ο 66χρονος προπονητής πρόλαβε να καθοδηγήσει την κρητική ομάδα σε δύο εντός έδρας παιχνίδια, με απολογισμό μία ισοπαλία (2-2 με τον Πανιώνιο) και μία ήττα (2-1 από τον Ατρόμητο), ενώ είχε παρακολουθήσει από την εξέδρα το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3-0).

Ο Ματζουράκης εμφανίζεται απογοητευμένος από τη γενική εικόνα στον Εργοτέλη και, παρά τις προσπάθειες της διοίκησης να μεταπειστεί, επέμεινε μέχρι τέλους στην παραίτησή του.

Σε δήλωσή του που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Ματζουράκης αναφέρει: «Παρακάλεσα τη διοίκηση, αυτούς τους καλούς ανθρώπους, να με αποδεσμεύσουν, μετά τη διαπίστωσή μου θεωρώντας ότι είναι καλύτερα να ενισχύσουν τη δουλειά και τους ρυθμούς, που γνωρίζει και αντέχει η ομάδα, παρά να χάνεται ο χρόνος με άλλο τρόπο σκέψης. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την επιμονή της και εύχομαι καλή συνέχεια».

Newsroom ΔΟΛ