Ντινόπουλος σε Μητσοτάκη: Εγώ δεν γεννήθηκα υπουργός, ούτε βουλευτής

2014-09-29 18:24

Καλά κρατεί η κόντρα ανάμεσα σε δύο υπουργούς της κυβέρνησης, τον Αργύρη Ντινόπουλο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τους ελέγχους στους δημοτικούς υπαλλήλους. Αν και δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με την άρνηση των δημάρχων, ο κ. Ντινόπουλος πήρε ξανά αποστάσεις από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 

«Υπάρχει ένα συμβούλιο της δικαιοσύνης που θα αποφασίσει αν οι πέντε δήμαρχοι διέπραξαν κάποιοι αδίκημα», δήλωσε μιλώντας στο MEGA Ο κ. Ντινόπουλος, σχετικά με την αποστολή των φακέλων των δημάρχων που αρνήθηκαν να γίνει έλεγχος, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. 

Αν και σημείωσε ότι δεν συμφωνεί με εκείνους που δεν δέχθηκαν να συνεργαστούν, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε πως κάποιοι θέλουν να εμφανίσουν ως «κατεργαρέους» τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης που είναι αιρετοί, τη στιγμή που αρκετοί από αυτούς άφησαν τις δουλείες τους για να υπηρετήσουν τα κοινά. 

Πρόσθεσε ότι συμφωνεί με τον κ. Μητσοτάκη για τον επανέλεγχο των συμβάσεων, διευκρινίζοντας ότι εφόσον ελήφθη αυτή η απόφαση ο ίδιος έπραξε το καθήκον του. Υπογράμμισε όμως πως δεν θεωρεί ότι το ζήτημα το συμβάσεων είναι το βασικό πρόβλημα της αυτοδιοίκησης στην παρούσα φάση. 

«Εγώ δεν γεννήθηκα υπουργός, ούτε βουλευτής. Ό,τι κατάφερα στην πολιτική το κατάφερα μόνος μου και κατεβαίνω δυο φορές την εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας με το Μετρό», πρόσθεσε με νόημα ο κ. Ντινόπουλος, σημειώνοντας ότι κανείς δεν του «τράβηξε το αφτί» από το Μαξίμου για τις αρχικές δηλώσεις, όπου αρχικά φάνηκε να συμφωνεί με την Ρένα Δούρου για το θέμα των ελέγχων.

Πηγή: iefimerida.gr Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ https://www.eleftheriaonline.gr/ellada-kosmos/item/45640-dinopoulos-se-mitsotaki-ego-den-gennithika-ypourgos-oyte-vouleftis