Ιστορική πρόκριση για τον ΑΟΧ

2015-01-09 16:34

Μια ιστορική πρόκριση κατάφερε ο Α.Ο. Χανιά στο Κύπελλο Ελλάδας αποσπώντας την ισοπαλία με σκορ 2-2 από τον Παναθηναϊκό που τον έφερε στους «16″ της διοργάνωσης!

Η χανιώτικη ομάδα με μια σπουδαία εμφάνιση στο β’ ημίχρονο κατάφερε να φτάσει στην πρόκριση, καθώς στο άλλο παιχνίδι του 4ου ομίλου, ο Ολυμπιακός Βόλου επικρατούσε την ίδια ώρα με 2-0 μέσα στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού.

Ο Παναθηναϊκός είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Σωτήρη Νίνη, που με ατομική προσπάθεια στο 17ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ενώ το 0-2 σημειώθηκε στο 29′, με τον Κλωναρίδη να πλασάρει εύστοχα από κοντά.

Στην επανάληψη και στο 75′, ο Οικονομόπουλος σούταρε, ο Κότσαρης απέκρουσε, για να φτάσει η μπάλα στον Κρητικό που μείωσε σε 1-2.

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 83’ με σουτ… οβίδα του Πάγκαλου, που ξεσήκωσε θύελλα ενθουσιασμού στα Περβόλια!

Το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Γιάχο, βρήκε τους παίκτες του Α.Ο. Χανιά να γιορτάζουν την ισοπαλία-πρόκριση με τον Παναθηναϊκό, που τους φέρνει στους «16″ του Κυπέλλου, με την κλήρωση να είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Παρασκευής.

Α.Ο. Χανιά (Μάρκος Στεφανίδης): Σικαλιάς, Παγώνης, Κοντέων, Γκότοβος, Μανωλάς, Σιλιγαρδάκης, Γκούμας (73’ Οικονομόπουλος), Εσόνο (56’ Καραγιάννης), Καραλής (66’ Μαρτσάκης), Πάγκαλος, Κρητικός.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης (77’ Νάνο), Λαγός (71’ Μπούι), Δώνης, Νίνης, Κλωναρίδης (71’ Μπαϊράμι), Ντίνας, Καρέλης

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά)-Λάμπρου (Δυτ. Αττικής)

4ος διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Λαγός (35’), Γκότοβος (37’), Καραλής (40’), Γκούμας (58’), Ντίνας (60’), Δώνης (76’)