Επιβεβαιώθηκε η αυτοκτονία του Robin Williams. Πέθανε δια απαγχονισμού

2014-08-13 19:07

Πώς αυτοκτόνησε ο σπουδαίος ηθοποιός Robin Williams. Όλες οι λεπτομέρειες όπως ανακοινώθηκαν από την αστυνομία

Δια απαγχονισμού αυτοκτόνησε τελικά ο Robin Williams. Το νεκρό σώμα του εντοπίστηκε από στενό συνεργάτη του.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, ο ηθοποιός πέθανε από ασφυξία. Η είδηση ανακοινώθηκε από τον Σερίφη του Marin County, Keith Boyd και ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα όσα λέγονταν μέχρι το απόγευμα της Τρίτης περί αυτοκτονίας του 63χρονου Williams.

"Τον βρήκαμε με μία θηλιά περασμένη στο λαιμό του", τόνισε συγκεκριμένα o Keith Boyd κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της αστυνομίας για το θλιβερό γεγονός που έγινε πρώτο θέμα, όπως ήταν αναμενόμενο, σε όλο τον πλανήτη.

Όπως έγραψε το TMZ ο ηθοποιός δεν είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας, ενώ εντοπίστηκε μέσα στην οικία του και όχι στο γκαράζ του σπιτιού του, όπως είχε αρχικά μεταδοθεί. Την ώρα της αυτοκτονίας, η σύζυγος του έλειπε από το σπίτι καθώς είχε βγει για να τακτοποιήσει καθημερινές δουλειές.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο ηθοποιός που ζούσε με τη σύζυγό του στη βόρεια Καλιφόρνια κηρύχθηκε νεκρός στις 12:02 τοπική ώρα.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες της ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν ο Williams ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ο οποίος έχει δώσει προσωπική μάχη με τον εθισμό κατά το παρελθόν είχε εισαχθεί παλαιότερα σε ένα κέντρο αποκατάστασης στη Μινεσότα.

O Robin Williams, ο οποίος είχε κερδίσει το Όσκαρ Β' ανδρικού ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία του στο "Good Will Hunting", έπασχε από κατάθλιψη κάτι που επιβεβαίωσε και ο προσωπικός βιογράφος του.

news247.gr