Επεισόδια με έναν νεκρό πριν από τον αγώνα Ατλέτικο – Λα Κορούνια στη Μαδρίτη

2014-12-01 18:06

Deportivo-fans-clash-with-010

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του σέρβου οπαδού Μάρκο Ιβάνοβιτς από Τούρκο σε αγώνα μπάσκετ της Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη, και σήμερα το μεσημέρι είχαμε και δεύτερο θύμα της τυφλής οπαδικής βίας όταν ένας 43χρονος έχασε τη ζωή του σε συμπλοκές οργανωμένων οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, πριν από το παιχνίδι των δύο ομάδων στην Μαδρίτη.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, όλα έγιναν όταν οπαδοί της Ατλέτικο πέταξαν 43χρονο οπαδό της «Ντεπόρ» σε ποτάμι και οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για καρδιακή ανακοπή, λόγω της υποθερμίας. Ο οπαδός διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ήταν κλινικά νεκρός και γύρω στις 2 ώρα Ισπανίας έφυγε από την ζωή.

Στα ίδια επεισόδια τραυματίστηκαν άλλα 11 άτομα με πιο σοβαρά να είναι τρεις οπαδοί που φέρουν μαχαιριές στο κεφάλι, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και τρεις ανήλικοι με κατάγματα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι οπαδοί της Λα Κορούνια με συνθήματα αποκαλούσαν εκείνους της Ατλέτικο ως «δολοφόνους», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνουν θανατηφόρα επεισόδια γύρω από το «Βιθέντε Καλντερόν», καθώς πριν από αρκετά χρόνια, θύμα είχε πέσει οπαδός της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Πηγή : attikipress.gr