Απόλυτο φαβορί για την πρόκριση ο Αστέρας μετά το 1-1 με τη Ροβανιέμι

2014-07-18 16:44

Οι Αρκάδες σε μία εβδομάδα σφραγίζουν στην Τρίπολη την πρόκριση

 

Προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ απέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης μετά το 1-1 με τη Ροβανιέμι στη Φινλανδία. Η συγκεκριμένη ισοπαλία πάντως αναλογεί με νίκη για τους Αρκάδες, οι οποίοι σε μία εβδομάδα υποδέχονται τους Σκανδιναβούς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη έχουν χρυσή ευκαιρία να περάσουν στην επόμενη φάση της δεύτερης στη τάξη διοργάνωσης της UEFA και να συνεχίσουν να παλεύουν για την είσοδό τους στους χρυσοφόρους ομίλους της.

Οι Αρκάδες πάντως λίγο έλειψε να πληρώσουν ακριβά το νωθρό τους ξεκίνημα, καθώς οι Σκανδιναβοί μπήκαν… φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο.  Οι ποδοσφαιριστές του Μάινεν σκόραραν μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά του Λχαντενμάκι.

Η ελληνική ομάδα ωστόσο βρήκε γρήγορα τα πατήματά της και δέκα λεπτά αργότερα πλήρωσε τους Φινλανδούς με το ίδιο νόμισμα. Ο Σανκαρέ πήδηξε υψηλότερα από όλους και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σάλγκρεν για το 1-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Το φύλλο αγώνα:

ΣΚΟΡΕΡ: 1′ Λχαντενμάκι – 11′ Σανκαρέ

ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ (Μάινεν): Σάλγκρεν, Λαχντενμάκι, Μαγιάβα, Ομπιλόρ, Οκόνεν, Μακιτάλο, Οτάρου (87′ Βιρτάνεν), Σάξμαν, Κόκο (23′ Λάχτινεν), Γκέι, Νιάσι (93′ Μενίκε).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Μπαντής, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Λούι, Ουσέρο, Ρόλε (73′ Μουνάφο), Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις (93′ Ντε Μπλάσις), Μπαράλες, Μπακασέτας (64′ Μπαντιμπαγκά)

Πηγή : www.exedra.gr