Ανοησία ή πανικός;

2014-05-24 22:19

Λοιπόν επειδή άνθρωποι είμαστε, δεν είμαστε ρομπότ και επειδή και εμείς έχουμε νεύρα και επειδή αρκετά κάναμε υπομονή με μερικούς – μερικούς, ακούστε δυό πραγματάκια.

Σε όλη την προεκλογική περίοδο προσπαθήσαμε να είμαστε όσος το δυνατόν αμερόληπτοι και ας πνιγόμασταν μερικές φορές με αυτά που βλέπαμε και διαβάζαμε.

Με ενημερωτικά e-mail μας τίμησαν οι παρακάτω συνδυασμοί αλφαβητικά, Ανατροπή στα Βριλήσσια, Βριλήσσια - Ανοιχτή Πόλη Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας, Δράση για μια Άλλη Πόλη και Λαϊκή Συσπείρωση.

Η Νέα Πνοή του δημάρχου, δεν μας έστελνε e-mail και σε ερώτησή μας προς τον ίδιο τον δήμαρχο μας είπε ότι το γραφείο τύπου του μας έστελνε e-mail και εμείς δεν τα λαμβάναμε! Χθες Παρασκευή όμως ξαφνικά ξεκόλλησε το e-mail μας και λάβαμε δύο δελτία τύπου, τα οποία και δημοσιεύσαμε.

Σήμερα σε σελίδα σχετική με τα Βριλήσσια (Πόλη Βριλησσίων), ανέβηκε η παρακάτω ανακοίνωση; Δήλωση; Από τον Πάρη Χατζηευαγγέλου : Σημείωση η υπογράμμιση είναι δική μας

Με επίσημη ανακοίνωσή τους (που εντέχνως αποκρύπτεται-αποσιωπάται από τα κατ΄αλλά "ανεξάρτητα" και λαλίστατα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης) υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη "Ανατροπή στα Βριλήσσια" του Κώστα Παπασπηλίου, προσχωρούν και υποστηρίζουν τον Κώστα Ιωαννίδη και τον συνδυασμό "Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια". Πρόκειται για τους Γιώργο Σαφαρίκα(ένας από τους παλαιότερους εμπόρους-βιοτέχνες των Βριλησσίων), τον Μιχάλη Κυριαζίδη Δ/ντη του ΙΚΑ, ενώ εντός ολίγου θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των υπολοίπων συμπολιτών μας και πρώην υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με την παράταξη "Ανατροπή για τα Βριλήσσια" του Κώστα Παπασπηλίου που χωρίς περιστροφές και με τον πλέον ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο στηρίζουν τον Δήμαρχο Κώστα Ιωαννίδη και το συνδυασμό "Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια"

Η απάντησή μας (όσο γίνεται κόσμια) σε αυτές τις κατηγορίες είναι η εξής :

Που είναι η επίσημη ανακοίνωση οεεεεο; Και αφού την έχετε γιατί δεν την δημοσιεύετε και γιατί δεν μας την στέλνετε και εμάς να τη δημοσιεύσουμε; Εάν ισχύει φυσικά! Γιατί μας φαίνεται λίγο περίεργο να κατεβαίνουν με συνδυασμό ο οποίος ήταν κόντρα στον νυν δήμαρχο και ξαφνικά από «ανατρεπόμενοι» να γίνονται «συμπορευόμενοι», όχι ότι θα μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, εδώ ολόκληρος πρωθυπουργός έχει τρελαθεί στις κωλοτούμπες οι δημοτικοί σύμβουλοι θα κολλώσουν;

Γιατί είχαμε και ένα άλλο περιστατικό, με κάποιες υποτιθέμενες συλλήψεις από περίπολο (καλό το ανέκδοτο) του ΑΤ Βριλησσίων υποστηρικτών «κάποιου» συνδυασμού που κατέβαζε αφίσες του Ιωαννίδη. Μετά βέβαια από ψάξιμο και από πηγές που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση μάθαμε ότι δεν υπήρξε καμία σύλληψη.

Μήπως και αυτό λοιπόν με τους συμβούλους του Παπασπηλίου είναι το ίδιο;

Εντέχνως αποκρύπτουμε και αποσιωπάμε! Έχετε δίκιο! Να ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη από τους κυρίους της Νέας Πνοής, αλλά βλέπετε χθες βράδυ μας έσπασε η γυάλινη σφαίρα που είχαμε και η μάντισσα που είχαμε προσλάβει με τα 5μηνα του ΟΑΕΔ παραιτήθηκε γιατί της χρωστάγαμε 2 μηνιάτικα (άτιμη κρίση) και έτσι ξεμείναμε από μαντικές ικανότητες!

Θα σας παρακαλούσαμε πολύ να μας πείτε, πότε είμαστε αξιόπιστοι, ανεξάρτητοι κ.λ.π. Γιατί κινδυνεύουμε να πάθουμε διχασμό προσωπικότητας! Όταν δημοσιεύουμε ΜΟΝΟ τα δικά σας είμαστε καλοί; Ξέρετε εδώ και πολλάαααα χρόνια έχουμε ένα πρόβλημα με τους σιελογόνους αδένες μας και δεν έχουμε σάλιο μας τελείωσε!

Τελειώνοντας, θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να το παίξουμε «παράγοντες» όπως κάνουν κάποιοι άλλοι Ανωβριλησσιώτες αλλά δεν το κάναμε για να μη φανεί ότι μεροληπτούμε υπέρ κάποιου, στο κάτω - κάτω  όλοι αυτοί που κόπτονται για τα Άνω Βριλήσσια (και καλά) ας τα βρίσκανε να τα προβάλουν, εμείς θα τα δημοσιεύσουμε μετά τις εκλογές.

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις σας για μας, εντάξει κύριε Πάρη Χατζηευαγγέλου ή Μάρκο Δήμτσα;