«Έντιμος άνθρωπος ο Πεδουλάκης»

2014-11-20 16:57

athlitismos

 

Η ήττα της Ούνιξ Καζάν από την Κράσνιε Κρίλια, που ήταν και η τέταρτη συνεχόμενη, αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της ρωσικής ομάδας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Εβγκένι Μπόγκατσεφ.

«Πράγματι, πριν από μία εβδομάδα δεν σκοπεύαμε να λύσουμε το συμβόλαιο του Πεδουλάκη, αλλά μετά την ήττα από την Κράσνιε Κρίλια τα πράγματα άλλαξαν δραματικά. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία του Πεδουλάκη, καθώς σε συζήτηση που κάναμε, είχαμε πει πως με τη νίκη στη Σαμάρα θα έπαιρνε πίστωση χρόνου. Έτσι, δεν διαφώνησε στη λύση της συνεργασίας μας. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα, ενώ ελπίζαμε να νικήσουμε την Νίζνι, ώστε να πάρουμε καλύτερο πλασάρισμα στην Ευρωλίγκα. Αλλά αυτό δεν ήρθε και έτσι ο Πεδουλάκης ήξερε τι θα γίνει στο ενδεχόμενο ήττα στη Σαμάρα», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Ούνιξ Καζάν, Εβγκένι Μπογκάτσεφ.

Για το αν η αποζημίωση του Έλληνα τεχνικού ήταν αρκετά μεγάλη, σύμφωνα με νούμερα που γράφτηκαν στον Τύπο: «Όχι. Η λύση της συνεργασίας μας με τον Αργύρη Πεδουλάκη δεν μας κόστισε… ακριβά. Είναι ένας έντιμος άνθρωπος. Αυτό που του έκανε κακό ήταν η γλώσσα. Χρειαζόταν μετάφραση από τα ελληνικά στα αγγλικά, αλλά δεν μιλούν όλοι ελληνικά στην ομάδα, ενώ μερικοί δεν καταλάβαιναν απόλυτα τα αγγλικά. Τον κόουτς Πεδουλάκη τον χαρακτηρίζει ο επαγγελματισμός και η εμπειρία, αλλά όχι το πνεύμα του νικητή κάτι το οποίο φάνηκε στην Ούνιξ».

Πηγή : attikipress.gr/