Πρόσκληση στο σημαντικότερο Internet Marketing Σεμινάριο του Ιανουαρίου: «Πως να πουλάτε Μαζικότερα, Γρηγορότερα και Εξυπνότερα στο Internet!»

2012-01-24 14:30

Αγαπητοί φίλοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες,

 

Με την έναρξη της νέας χρονιάς, καθώς και με τη δεδομένη οικονομική συγκυρία, πολλοί από εμάς έχουμε στραφεί στο Internet ως μέσο κερδοφορίας και προσέλκυσης νέων πελατών.

 

Τα ερωτήματα που αναπόφευκτα τίθενται για όλους μας είναι τα εξής:

 

  • Χρησιμοποιούμε το Internet με τον καλύτερο τρόπο, ή υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης των αποτελεσμάτων μας σε αυτό

  • Αν όντως μπορούμε να αυξήσουμε τα κέρδη μας προωθώντας την επιχείρησή μας στο Internet, ποιοι είναι οι δοκιμασμένοι τρόποι που δουλεύουν και πως μπορούμε να τους εφαρμόσουμε ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα;

 

Με χαρά σας κοινοποιούμε ένα εξαιρετικό γεγονός, στο οποίο θα λάβετε απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα και το οποίο θα λάβει χώρα το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

 

Πρόκειται για το Σεμινάριο:

 

«Πως να πουλάτε Μαζικότερα, Γρηγορότερα και Εξυπνότερα στο Internet!»

 

  • Το Σεμινάριο διοργανώνεται από τη Greek Internet Marketing, εταιρεία με μεγάλη εξειδίκευση και εξαιρετικά αποτελέσματα στην αύξηση κερδών επιχειρήσεων και επαγγελματιών μέσω του Internet.

  • Οι συμμετέχοντες θα φύγουν με ιδέες, τεχνικές και στρατηγικές οι οποίες χρήζουν άμεσης εφαρμογής και μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη τους μέσω του Internet.

 

Σας ενθαρρύνουμε να δηλώσετε συμμετοχή άμεσα, καθώς οι συμμετοχές περιορίζονται στις 60 από όλη την Αθήνα!

 

Για όλες τις λεπτομέρειες, καθώς και για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ στο παρακάτω link:

 

https://www.greekinternetmarketing.com/seminario-internet-marketing-ianouarios-2012.html

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.