Πρόγνωση καιρού μέχρι και Τετάρτη 4 Μαρτίου

2015-02-26 16:43

Για σήμερα Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές οι οποίες τη νύχτα προς Παρασκευή θα ενταθούν και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες, ο ίδιος καιρός θα συνεχιστεί μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής οπότε και θα έχουμε εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις με ένταση 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή 9-15 βαθμούς κελσίου.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές αλλά και με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη αναμένεται βελτιωμένος καιρός με δυτικούς-βορειοδυτικούς ανέμους και την θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

Τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν ψυχρή εισβολή στη χώρα μας από τις 8 Μαρτίου, αλλά ακόμα είναι νωρίς να μιλήσουμε για χιονοπτώσεις. Νεότερα από την Τετάρτη και μετά.

Επικοινωνία

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.