ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Την κάθαρσης προηγείται η... αυτοκάθαρση»

2015-02-27 18:54
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Την κάθαρσης προηγείται η... αυτοκάθαρση»
Επιστολή προς τη Σούπερ Λιγκ απέστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εν όψει της συνεδρίασης της ερχόμενης Δευτέρας με την οποία αφήνει σαφείς αιχμές για τη στάση που επέδειξε ο συνεταιρισμός στα όσα συνέβησαν στις αρχές της εβδομάδας στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής.

«Ενόψει της επικείμενης έκτακτης συνεδριάσεως του ΔΣ του Συνεταιρισμού, θα θέλαμε κατ’ αρχήν να σημειώσουμε τα ακόλουθα:

Νεότερη έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της SUPERLEAGUE, ολίγες μόνο ημέρες μετά τα έκτροπα που βιώσαμε προσωπικά στην τελευταία διακοπείσα συνεδρίαση, δεν μπορεί να έχει άλλο θέμα, παρά μόνον την λόγω κατεπείγοντος συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί της αποφάσεως του Υπουργού Αθλητισμού (ήτοι το 1ο θέμα Η.Δ).

Είναι τουλάχιστον ακατανόητο στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, πώς θεωρείτε ότι είναι δυνατόν να συζητηθούν λοιπά θέματα Η.Δ., λόγω μη ολοκληρώσεώς τους στην προηγούμενη συνεδρίαση, σαν να μην συνέβη τίποτε και όλοι οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ να μπορούν να ξανακαθίσουν στο τραπέζι συνεδριάσεων συνεχίζοντας τη συζήτηση εκεί που την άφησαν!

Το μόνο επιπλέον θέμα, που είναι αναγκαίο να τεθεί υποχρεωτικά και μάλιστα ως 1ο θέμα, ώστε να διερευνήσουμε, εάν μπορούμε να φτάσουμε σε διαλογική συζήτηση τοποθετήσεων, προτάσεων και αποφάσεων προς υποβολή στον Υπουργό Αθλητισμού, είναι η τοποθέτηση της SUPERLEAGUE και των μελών για τον τρόπο λειτουργίας του Συνεταιρισμού αναφορικά και με τα απαράδεκτα γεγονότα ποικίλης βίας που τραυμάτισαν την τελευταία συνεδρίαση.

Ποια αξιοπιστία μπορεί να επικαλείται ο Συνεταιρισμός σε τυχόν αποφάσεις για τη βία, αλλά και τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αγνοώντας τη βία μέσα στο σώμα του, την οποία όχι μόνο δεν καταδίκασε, αλλά και δεν θεώρησε ως σημαντικό θέμα κατά τη σύνταξη της Η.Δ.

Της κάθαρσης προηγείται η αυτοκάθαρση.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν πρόκειται να συμπράξει σε καμία κατ' επίφαση συνεδρίαση και θεωρούμε πως υπό την ιδιότητά σας οφείλετε να τροποποιήσετε την ημερήσια διάταξη. Ουσιαστική συζήτηση χωρίς τα ανωτέρω και μαζί με άλλα 15 θέματα, ωσάν το Πρωτάθλημα να «τρέχει» κανονικά και να μας αρκεί μια μισάωρη κουβεντούλα για το 1ο θέμα, είναι προφανές ότι δεν ικανοποιεί την ανάγκη λήψης σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον του Συνεταιρισμού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, με την παρούσα ζητούμε τη διατήρηση των αστυνομικών δυνάμεων που φυλάσσουν τις τελευταίες ημέρες τη SUPERLEAGUE μετά τις επιθέσεις, που έλαβαν χώρα εις βάρος μας κατά την τελευταία συνεδρίαση της 24.02.2015 και επιπροσθέτως ζητούμε να φροντίσετε και για την παρουσία Εισαγγελέα στα γραφεία της SUPERLEAGUE κατά τη διάρκεια της συνεδριάσεως, την οποία θεωρούμε απολύτως αναγκαία.»

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ώρα σε Βριλήσσια:

web counter

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com