Ντ. Μπακογιάννη: "Με ανησυχούν οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ"

2014-11-24 15:52
 
 
 

Ντ. Μπακογιάννη: "Με ανησυχούν οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ"

Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/11/2014, 19:02
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2014, 19:03
 

Την ανησυχία για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και την ενδεχόμενη επιρροή που αυτές θα έχουν στην κυβερνητική σταθερότητα εξέφρασε από την Πάτρα η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ντ. Μπακογιάννη, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «με ανησυχία παρακολουθώ τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Το εσωτερικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, μπορεί να μεταβληθεί σε πρόβλημα κυβερνητικής σταθερότητας», εκτίμησε, αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι τελικά στο ΠΑΣΟΚ «θα επικρατήσει σωφροσύνη και θα κρίνουν με βάση το εθνικό συμφέρον».

Απαντώντας σε ερώτηση για τη στάση, που εκτιμά η ίδια ότι θα κρατήσει ο πρώην πρωθυπουργός κατά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε  πως «ο Γιώργος Παπανδρέου, ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, δεσμεύεται από τις δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ».

Η Ντ. Μπακογιάννη βρίσκεται στην Πάτρα, προκειμένου να μιλήσει σε ημερίδα της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Αχαΐας, με θέμα «Η ιδιωτική ακίνητη περιουσία, ως κεντρικός μοχλός ανάπτυξης της χώρας».

Σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ δήλωσε: «Η πρότασή μου είναι να μειωθούν οι αντικειμενικές αξίες 30% κατά μέσο όρο». Εκτίμησε, δε, πως αυτό είναι εφικτό και πρόσθεσε πως έχει την αίσθηση ότι το υπουργείο Οικονομικών επεξεργάζεται τη συγκεκριμένη πρόταση.

Με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, υπογράμμισε πως «δεν μπορεί να ζητάει κάποιος από την Ελλάδα φορολόγηση επί πλασματικών στοχεύων», διότι όπως τόνισε, «οι αξίες των ακινήτων είναι σήμερα πλασματικές. Από το 2015 θα πρέπει να προχωρήσουμε σε μια προσαρμογή των αντικειμενικών αξιών, με βάση τις εμπορικές».

Πηγή : www.neakriti.gr

 

Ώρα σε Βριλήσσια:

web counter

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com