Μαρκόπουλος: «Καλύτεροι απ’ τα λάθη μας»

2014-10-29 18:36

α μάθουν οι παίκτες του από τα λάθη που έγιναν ώστε στη συνέχεια να παρουσιαστούν καλύτεροι, επιθυμεί ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Λοκομοτίβ ο κόουτς του ΠΑΟΚ: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, με μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Είχαμε προβλήματα από πριν από το παιχνίδι και αυτό έγινε χειρότερο για μας, από την στιγμή που ένας από τους καλύτερους παίκτες μας τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα, χάσαμε κι έναν ακόμη στην πορεία του αγώνα και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για μας. Κι όταν το ρόστερ σου είναι περιορισμένο και αντιμετωπίζεις μία τόσο καλή ομάδα τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, τι λάθη κάναμε και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το γήπεδο για να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα.

Πρέπει σίγουρα να βελτιωθούμε για να έχουμε βλέψεις στη διοργάνωση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Λοκομοτίβ για την εμφάνισή της και της εύχομαι καλή πορεία στη συνέχεια της διοργάνωσης».

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, διευκρίνισε: «Γύρισε το πόδι του Χαραλαμπίδη. Ήταν πολύ δύσκολο για μας να αλλάξουμε κάτι στην ροή του αγώνα, από την στιγμή που είχαμε κι αυτές τις απώλειες των παικτών στη διάρκεια του αγώνα, με τον Μαργαρίτη και τον Χαραλαμπίδη και τον Odum που έλειπε ένα δεκαήμερο».

Πηγή: www.pamesports.gr

Ώρα σε Βριλήσσια:

web counter

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com