Εσύ πόσα ρόπαλα έχεις σπίτι σου;

2013-01-20 19:57

Ύστερα από την έφοδο της αστυνομίας στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε., όπου βρέθηκαν μπόγοι με προϊόντα παραεμπορίου, κράνη, ρόπαλα, αντιασφυξιογόνες μάσκες, βέργες και μπουκάλια (ανακύκλωση!), βγήκε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και είπε το εξής : «είναι πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι του καθενός μας»!!!!

Ε ναι εδώ που τα λέμε και εγώ στο σπίτι μου έχω αντιασφυξιογόνα μάσκα, βέβαια! Τη φοράω όποτε τηγανίζω πατάτες γιατί έχει χαλάσει ο απορροφητήρας, επίσης έχω και ρόπαλα δύο-τρία, ναι προπονούμαι στο μπέιζμπολ, αλλά μπορεί και να δεχθώ επίθεση να μην είμαι έτοιμος;

Και άδεια μπουκάλια μπύρας έχω! Να μην έχω μια μολότοφ βρε αδερφέ άμα με τσαντίσει ο γείτονας να του κάψω το σπίτι;

Το δε κράνος είναι απαραίτητο αξεσουάρ! Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας (Γαλάτες).

Τελικά δεν υπάρχει περίπτωση όλο και κάποιος θα βγει κάθε φορά από τον ΣΥΡΙΖΑ να πετάξει την..... κοτσάνα του, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, τώρα δεν ξέρω επίτηδες το κάνουν; Τους ξεφεύγουν; Τι να πω!

Κάποιος πρέπει να τους μαζέψει πάντως, γιατί δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά από κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιο (μέχρι στιγμής) να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.