Ενα βραχιόλι έρχεται να «σοκάρει» τους απείθαρχους

2014-12-03 16:56
 
Ενα βραχιόλι έρχεται να «σοκάρει» τους απείθαρχους
 

Τη λύση σε όσους είναι επιρρεπείς στις παρασπονδίες έρχεται να δώσει ένα βραχιόλι, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό του, ηλεκτρίζει τον χρήστη του κάθε φορά που φεύγει εκτός «προγράμματος».

Η αμερικανική εταιρία Pavlok σχεδίασε ένα ειδικό βραχιόλι για τον καρπό, όπου βοηθάει τον ιδιοκτήτη του να κόψει τις κακές συνήθειες. Οι εφευρέτες του, το χαρακτηρίζουν ως τον προσωπικό προπονητή καρπού, αποτρέποντας αυτόν που το φοράει να κάνει κάτι που δεν πρέπει.

pavlok2.png

Το βραχιόλι-ηλεκτροσόκ, είναι συνδεδεμένο με 3 εφαρμογές στο κινητό, που συμβάλλουν στην λειτουργία του. Οι εφαρμογές είναι οι εξής: Ξυπνητήρι, Παραγωγικότητα, Φυσική κατάσταση. Ο χρήστης δεν θα παρεκκλίνει από την ώρα που πρέπει να ξυπνήσει, ούτε θα χαζολογάει στο διαδίκτυο την ώρα που θα πρέπει να δουλέψει, όπως επίσης δεν θα τρέφεται με τροφές που τον παχαίνουν. Και όλα αυτά με μικρά ηλεκτροσόκ στον καρπό, που θα του υπενθυμίζουν τι δεν πρέπει να κάνει.

pavlok-app.jpg

electroshock-wristband-pavlok-launches-i

Η εταιρία θα δίνει στους κατόχους τη δυνατότητα αναβάθμισης, έτσι ώστε να προσθέτουν νέες λειτουργίες στο βραχιόλι τους, ακόμα και εκείνη που σε αποτρέπει να στείλεις μήνυμα στον πρώην ή να μπεις μέσα σε ένα κατάστημα φαστ φουντ.

Σύμφωνα με τον δημιουργό, το βραχιόλι είναι άκρως αποτελεσματικό, γιατί με το σοκ που προκαλεί, εκπαιδεύει τον εγκέφαλο να αποφεύγει κακές συνήθειες που μερικές φορές γίνονται απερίσκεπτα ή υποσυνείδητα.

pavlok-brain.png

Το κόστος του κυμαίνεται γύρω στα 200 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του 2015.

Πηγή : techit.gr

 

Επικοινωνία

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.