Δυναμικό επιχειρηματικό διήμερο Συμβολή στην τουριστική ανάπτυξη

2014-07-04 17:40

Συμβολή στην τουριστική ανάπτυξη

 
Η SWOT ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ 2ο  BUSINESS TRAVEL PROFESSIONAL FORUM
 
Το Δεκέμβριο στην Αθήνα
 
Για 2η φορά η SWOT, εταιρεία οργάνωσης & ανάπτυξης τουριστικών επιχειρήσεων,  διοργανώνει στις 11 & 12 Δεκεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Divani Caravel το Business Travel Professionals Forum (BTPF), που αφορά εξειδικευμένες συναντήσεις ξενοδόχων με τους κύριους εκπροσώπους του επαγγελματικού & συνεδριακού τουρισμού της Ελλάδας.

Απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση στήριξης σε τέτοιες προσπάθειες που συσπειρώνουν τους φορείς της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας,  ο επικεφαλής της SWOT κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, επισημαίνει πως «Η ανάπτυξη του τουρισμού, ενισχύεται ακόμα περισσότερο με τέτοιες ολοκληρωμένες ενέργειες γνωριμίας και ενημέρωσης των φορέων προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, για τις δυνατότητες της τουριστικής υποδομής σημαντικών προορισμών της πατρίδας μας».  

Υπενθυμίζεται ότι στο επιτυχημένο διήμερο του 1ου BTPF που διοργανώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 600 συναντήσεις παραγόντων του τουρισμού, στις οποίες συμμετείχαν με εκπροσώπους τους 17 συνολικά ξενοδοχειακές μονάδες, περισσότερα από 50 στελέχη εμπορικών εταιρειών, καθώς και εκπρόσωποι από 34 ταξιδιωτικά γραφεία.
 
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.swot.gr/btpf

 

Ώρα σε Βριλήσσια:

web counter

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com