Γερμανοί επιθεωρητές ελέγχουν τον αιφνίδιο πλουτισμό Ελλήνων πολιτικών!

2014-07-21 18:48

Μια φημολογία που προκαλεί τριγμούς στις σχέσεις Ελλάδας-Γερμανίας και η οποία καταδεικνύει την καχυποψία της καγκελαρίας για τους Έλληνες πολιτικούς έρχεται να ρίξει βαριά την σκιά της στην Αθήνα των Μνημονίων.55chancellor-angela-merkel-akuaskpabrwl

Σύμφωνα μ΄αυτή Γερμανοί οικονομικοί επιθεωρητές με την βοήθεια μυστικών υπηρεσιών ερευνούν το αιφνίδιο πλουτισμό Ελλήνων πολιτικών.

Κι όταν λέμε αιφνίδιο, οι Γερμανοί επιμένουν (και διερευνούν) καταθέσεις εκτός Ελλάδος πολιτικών προσώπων καθώς και συγγενών τους.

Υποψιάζονται χρηματισμό τους από τις κινήσεις συγκεκριμένων εξωχώριων λογαριασμών αλλά και από επενδύσεις φιλικών προσώπων σε χώρες της Ευρώπης αλλά και στις ΗΠΑ.

Η όλη επιχείρηση έχει τον Κωδικό «Ελληνες Θεοί» και την έγκριση τόσο της Μέρκελ όσο και του Σόιμπλε!

Μάλιστα Έλληνας πολιτικός έχει μπει στο κάδρο καθώς λέγεται ότι έχτισε στο σπίτι του στην Αθήνα ολόκληρο υπόγειο θησαυροφυλάκιο(!) περί τα 80 τμ για να φιλοξενεί- σε ειδικές συνθήκες χαρτονομίσματα των 500 και 100 ευρώ- καθώς και μεταλικά δίευρα!!!

Ολα σχεδόν τα ποσά αποκτήθηκανστην περίοδο των 4 τελευταίων χρόνων.

Οι Γερμανοί έχουν στην κατοχή τους ακόμη και ηχογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες στις οποίες εμπλέκονται πρόσωπα υπεράνω υποψίας ενώ οι δημοσιογράφοι των γερμανικών ΜΜΕ έχουν ήδη πάρει τα πρώτα στοιχεία στα χέρια τους.

H Koλομβία των Βαλκανίων θα γίνει πολύ σύντομα το «κέντρου του κόσμου»!!!

Πηγή : arouraios.gr

Ώρα σε Βριλήσσια:

web counter

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com