Βαρύ το κλίμα στον Εργοτέλη!

2014-12-16 15:45
Βαρύ το κλίμα στον Εργοτέλη!

Βαρύ είναι το κλίμα στον Εργοτέλη, μετά την ήττα απο την Ξάνθη με 2-0 στο Παγκρήτιο στάδιο. Η ήττα αυτή κράτησε τον Εργοτελη ουραγό στην βαθμολογία. Μετά το τέλος του αγώνα οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του προπονητή του Εργοτέλη, Δερμιτζάκη, αλλά και ποδοσφαιριστών δεν έλλειψαν (Διαβάστε εδώ σχετικά). Στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο Παύλος Δερμιτζάκης, ανέφερε ότι «το μόνο εύκολο είναι ν’ αλλάξεις προπονητή, το δύσκολο είναι να φτιάξεις ομάδα. Βεβαίως και πρέπει ν’ αναλαμβάνεις ευθύνες που σου αναλογούν, εγώ ανέλαβα την ομάδα την 3η αγωνιστική, ήξερα που ήρθα.

Γι’ αυτό ήρθα, για να παλέψω. Και μένα μ’ ενοχλεί αυτή η κατάσταση και μένα δεν μ’ αρέσει να χάνω. Κάνουμε προσπάθεια, άλλοτε βγαίνει, άλλοτε όχι. Το δύσκολο είναι να προσπαθείς, να παλεύεις, να προγραμματίζεις την επόμενη μέρα. Δεν ήρθε το τέλος. Πρέπει να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει τη δυνατότητα για αρκετά πράγματα». Για το μέλλον του Εργοτέλη στην κατηγορία είπε: «Δεν είναι καλή η βαθμολογία, η ψυχολογία αλλά έχει πάρα πολύ συνέχεια το πρωτάθλημα. Δεν είναι ακατόρθωτο να τα καταφέρουμε αλλά χρειάζεται τρομερή προσπάθεια απ’ όλους».

Για τους ποδοσφαιριστές του, τόνισε: «Καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα».

Ενώ για το παιχνίδι με την Ξάνθη, τόνισε ότι : «Ήταν ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα. Οποιοδήποτε παιχνίδι χάνεις στν έδρα σου, πόσο μάλλον ένα ματς που θέλαμε πάρα πολύ για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους δεν είναι καθόλου καλό. Δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού γιατί ξέραμε ότι είναι σημαντικό, ιδιαίτερο και έπρεπε να κάνουμε κατάθεση ψυχής για να το κερδίσουμε».

Πηγή : www.prismasport.gr

 

Ώρα σε Βριλήσσια:

hit counter

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com