«Από τα πρώτα μέτρα της νέας κυβέρνησης η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ»

2015-01-15 16:13
 

Τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, επαναλαμβάνει το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα και με την οποία απαντά στις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μαρίας…

 

Σπυράκη.

«Δυστυχώς για τη ΝΔ και την εκπρόσωπό της, όλοι όσοι ζουν στην Ελλάδα γνωρίζουν καλά πως η κυβέρνηση Σαμαρά είναι αυτή που ψήφισε τον ΕΝΦΙΑ οδηγώντας με αυτό τον τρόπο στη δήμευση της ακίνητης περιουσίας χωρίς εξαιρέσεις. Όλοι θυμούνται πως το «προσωρινό χαράτσι» έγινε μόνιμο με τον ΕΝΦΙΑ. Άλλωστε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς επιβεβαίωσε πως δεν προτίθεται να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ» είναι το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται, επίσης, ότι «η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, επαναφορά του αφορολόγητου για την πρώτη κατοικία, καθώς και κατάργηση των σημερινών αντικειμενικών αξιών που δεν ανταποκρίνονται στις σημερινές πραγματικές αξίες και επιβαρύνουν άδικα την ακίνητη περιουσία, θα είναι από τα πρώτα μέτρα της νέας κυβέρνησης. Φωνάζει η ΝΔ για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Πηγή : www.trelokouneli.gr

 

Ώρα σε Βριλήσσια:

hit counter

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com