[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] OpGreece: Οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous εναντίον UEFA.COM και Ουκρανικών στόχων!

2012-06-08 02:04

Νέα επιχείρηση είναι σε εξέλιξη από τους Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous για 3ή συνεχόμενη ημέρα. Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν από άγνωστο μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο SecNews, η υπο εξέλιξη επιχείρηση των Anonymous αφορά την Ευρωπαική Ένωση Ποδοσφαίρου (UEFA) σχετικά με το Euro 2012 το οποίο διοργανώνεται στην Ουκρανία. Η νέα «επιχείρηση» των Anonymous, αποτέλεσε έμπνευση των Ελλήνων υποστηρικτών του χακτιβιστικού κινήματος ενώ αυτή την στιγμή ενεργά συμμετέχουν Anonymous από όλες τις χώρες στηρίζοντας με όλα τα πιθανά τεχνικά μέσα την επίθεση. Μάλιστα όπως τονίζεται στο μήνυμα των Ελλήνων Anonymous στην νέα τους επίθεση <…>

ενεργή συμμετοχή (σ.σ υποδηλώνοντας σαφώς την αλληλουποστήριξη μεταξύ κάποιων ενεργών μελών τους) έχουν και μέλη της γνωστής από τα χτυπήματά της σε Ελλάδα και εξωτερικό  Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής (GHS).

Όπως αναφέρουν στο μήνυμά τους στράφηκαν εναντίον της UEFA και της Ουκρανικής κυβέρνησης μιας και εμπλέκονται ενεργά σε βίαιη και αιματηρή συμπεριφορά εναντίον των ζώων. Πιο συγκεκριμένα τονίζουν οτι μέχρι αυτή την στιγμή έχουν θανατωθεί 80.000 σκύλοι σε πόλεις της Ουκρανίας με πρόσχημα το «καθάρισμα των δρόμων» για την εβδομάδα του ποδοσφαιρικού γεγονότος.

Πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες έχουν υπογράψει διαμαρτυρίες εναντίον της Ουκρανικής κυβέρνησης και της UEFA καλώντας να σταματήσουν τις αποτρόπαιες αυτές πράξεις. Μέχρι στιγμής οι υπεύθυνοι αγνοούν τα παράπονα των πολιτών. Ακόμα χειρότερα όπως αναφέρουν οι Anonymous, η Ουκρανική κυβέρνηση λογοκρίνει την δημοσίευση τέτοιων γεγονότων και διαμαρτυριών στον τύπο, με κατασκευασμένα και ψεύτικα δημοσιεύματα.

Εν συνεχεία κατηγορούν τον Πρόεδρο της UEFA Michel Franswah Platini και τον ουκρανό Πρόεδρο Viktor Yanukohvich για την σφαγή των ζώων. Δείτε το πλήρες μήνυμά τους [εδώ] και παρακάτω το σχετικό Screenshot:

 

Περισσότερα: https://www.secnews.gr/archives/47492

 

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.