[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Νέο μήνυμα των Ελλήνων υποστηρικτών των Anonymous (#OpGreece) εναντίον Χρυσής Αυγής!

2012-05-23 15:01

opgreece [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Νέο μήνυμα των Ελλήνων υποστηρικτών των Anonymous (#OpGreece) εναντίον Χρυσής Αυγής! Σύμφωνα με πληροφορία που έφτασε πρίν λίγο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο e-mail επικοινωνίας του SecNews, αναρτήθηκε νέο βίντεο-μήνυμα των Ελλήνων υποστηρικτών των Anonymous που εξαπολύει επίθεση εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής.

Όπως έγινε γνωστό πρίν από μερικές ημέρες η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής είχε πέσει θύμα σφοδρής δικτυακής επίθεσης από τους Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός λειτουργίας <…>

για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιπροσθέτως ως συνέχεια της επίθεσής τους, όπως φαίνεται, οι Anonymous ανάρτησαν πρίν από λίγο μήνυμα κειμένου με προσωπικά δεδομένα μελών της Χρυσής Αυγής στον σύνδεσμο [εδώ], ανόιγοντας ουσιαστικά «δικτυακό» πόλεμο με το νεοεισαχθέν κόμμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από το συνοδευτικό μήνυμα κειμένου που ανάρτησαν, η στόχευση γίνεται σαφώς εναντίον συγκεκριμένων στελεχών της Χρυσής Αυγής (ακόμα και εναντίον του προέδρου του κόμματος κ. Μιχαλολιάκου) αναρτώντας προσωπικά τους δεδομένα στο Διαδίκτυο (κάτι που σίγουρα ξεφεύγει από τα όρια της νομιμότητας). Πολλά απο τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει πιθανόν αποκτήθηκαν με μεθόδους hacking, ενώ όπως αναφέρουν στο τέλος του μηνύματός τους έχουν στην διάθεσή τους τις «περίεργες» (κατά την εκτίμησή τους πάντα) αναζητήσεις που έχει πραγματοποιήσει μέλος της Χρυσής Αυγής από τον προσωπικό του υπολογιστή (κάτι που είναι φυσικά αδύνατον να επιβεβαιωθεί). Αξιοπερίεργο είναι όμως το γεγόνος, με ποίον ακριβώς τρόπο αποκτήθηκαν δεδομένα όπως εκλογικοί αριθμοί, ΑΦΜ,ΑΜΚΑ, Αριθμοί Δελτίων Ταυτότητας, Διευθύνσεις οικίας κ.α.

Πιθανολογούμε οτι οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous, όπως αφήνουν εσκεμμένως να διαφανεί στο μήνυμά τους απέκτησαν πρόσβαση σε προσωπικό υπολογιστή μέλους της Χρυσής Αυγής που είχε τα συγκεκριμένα στοιχεία στην διάθεσή του σε ψηφιακή μορφή.

Στον αντίποδα, αναγνώστης – υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής που επικοινώνησε πριν λίγο με την συντακτική ομάδα του SecNews μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο χτύπημα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ως «οργανωμένο πολιτικό χτύπημα κάτω από την μέση ενόψει εκλογών από κέντρα και παράκεντρα εξουσίας που τρέμουν την ξαφνική άνοδο της Χρυσής Αυγής στην εξουσία»

Δείτε το αναρτημένο βίντεο όπως κυκλοφορεί στο Youtube:

 

Με την κίνησή τους αυτή οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous επιδιώκουν σίγουρα μια δυναμική παρέμβαση στην πολιτική ζωή του τόπου εκφράζοντας την αντίθεσή τους για το νεοεισαχθέν κόμμα στην Ελληνική Βουλή, ενώ το όνομα που έδωσαν στην επιχείρηση είναι το «#OpSunBurn». Μάλιστα το συγκεκριμένο μήνυμα διαπιστώσαμε οτι κυκλοφορεί ήδη μεταφρασμένο στο Twitter  ΚΑΙ στα αγγλικά [δείτε εδώ], το οποίο οι Anonymous αποστέλουν ήδη σε κλειστά groups και ιστοσελίδες του εξωτερικού για ενημέρωσή τους και άμεση ανάρτηση.

Επιπλέον στο μήνυμα τους στην ιστοσελίδα στο Facebook των Ελληνων υποστηρικτών του χακτιβιστικού κινήματος, αναφέρουν τα παρακάτω προιδεάζοντας για επιπρόσθετες αποκαλύψεις που αφορούν όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα. Δείτε το σχετικό Screenshot:

anonymousopgreece [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Νέο μήνυμα των Ελλήνων υποστηρικτών των Anonymous (#OpGreece) εναντίον Χρυσής Αυγής!

Τέλος όπως μπορεί να παρατηρήσει κάποιος στο video αναφέρουν την λέξη (Part01). Ξεκαθαρίζουν στο μήνυμά τους οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous (#OpGreece) οτι έχουν στην διάθεσή τους και άλλο βίντεο που σκοπεύουν να δημοσιοποιήσουν όταν κρίνουν αυτοί σκόπιμο.

Η συντακτική ομάδα του SecNews παραμένει στην διάθεση και των δύο πλευρών, για αμφίπλευρη,ολοκληρωμένη και αξιόπιστη ενημέρωση των αναγνωστών μας.

[Update 1 - 23/5/2012 - 12:35] Οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous ανάρτησαν το παραπάνω μήνυμα στην ιστοσελίδα τους στο Facebook πρίν απο λίγο, αναφορικα με τους λόγους που πραγματοποίησαν την διαρροή προσωπικών δεδομένων σε στελέχη της Χρυσής Αυγής, ως διευκρίνηση για όσους διαμαρυρήθηκαν για το χτύπημα, ανακοινώνοντας μάλιστα και νέα επερχόμενη διαρροή δεδομένων. Δείτε την ανάρτησή τους στο Facebook στο παρακάτω Screenshot:

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.