WWF Ελλάς-Σε περιμένουμε την Κυριακή 5 Ιουνίου...

2016-06-01 15:37

...στον Εθνικό Κήπο, σε μια μοναδική εκδήλωση που θα σου μείνει αξέχαστη.

Στις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με εκπληκτικούς συνεργάτες διοργανώνουμε μία μεγάλη γιορτή σε ένα από τα πιο σημαντικά «πράσινα» διαμάντια της πόλης.

Από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 παιδιά και ενήλικες μπορούν να συμμετάσχουν σε μία σειρά από ξεχωριστές δράσεις: Μάθημα Yoga και τρέξιμο μέσα στον Κήπο για όσους αγαπάνε την άθληση σε ανοιχτό χώρο, ομαδικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια, παιχνίδια εξερεύνησης, ακροβατικά, ανάγνωση παραμυθιών, ξεναγήσεις, αλλά και δύο μουσικές εκπλήξεις από την παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών! Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μία ξεχωριστή συναυλία στο πράσινο από τα Σκληρά Καρύδια!

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και σημείωσε την ημερομηνία στην ατζέντα σου. Κυριακή 5 Ιουνίου στον Εθνικό Κήπο.

* Αν μένεις σε άλλη πόλη της Ελλάδας και δεν μπορείς να έρθεις στον Εθνικό Κήπο, μην ανησυχείς! Στην καμπάνια μας για το πράσινο συμμετέχουν δεκάδες δήμοι και σχολεία ανά την Ελλάδα, που διοργανώνουν με τη σειρά τους εξαιρετικές δράσεις σε χώρους πρασίνου. Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο, Τρίκαλα, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδος είναι μερικές μόνο από τις πόλεις στις οποίες θα πραγματοποιηθούν «πράσινες» δραστηριότητες! Δες τον χάρτη των εκδηλώσεων στο GreenSpaces.gr.

** Μην ξεχνάς ότι αν κατεβάσεις την εφαρμογή WWF GreenSpaces στο κινητό σου και καταγράψεις ή βαθμολογήσεις έστω έναν πράσινο χώρο στην πόλη σου, μπαίνεις αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσεις 1 από 5 ποδήλατα, προσφορά των καταστημάτων Praktiker Hellas, και 20 συλλεκτικά t-shirt από το WWF Ελλάς. Η κλήρωση θα γίνει στις 7 Ιουνίου. Προλαβαίνεις!