Βασίλης Ραψομανίκης- Πέγκυ Ζάρρου στο Dyard!

2016-09-08 15:53

Πρώτο φθινόπωρο, πρώτη ευχή - η βροχή ας περιμένει - να κρατήσουμε τη ζέση του καλοκαριού και τα όμορφα τραγούδια. Αυτό μας εύχονται ο Βασίλης Ραψαμανίκης και η Πέγκυ Ζάρρου, που με πολύ μεράκι διάλεξαν αγαπημένες μελωδίες για να τις μοιραστούν μαζί μας το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στην αυλή του Dyard.

Ο Βασίλης Ραψομανίκης έκανε πρόσφατα το δισκογραφικό του ντεμπούτο με την υπογραφή του Γιώργου Γκικοδήμα (O.P.A.). "Στα νησιά της γειτονιάς σου" τραγουδήσαμε το καλοκαίρι και τώρα περιμένουμε όλο αγωνία ένα ολόκληρο άλμπουμ με σπουδαίες συνεργασίες!

 

Η Πέγκυ Ζάρρου μας έχει συνηθίσει σε πιο blues funk καταστάσεις -The Blues Project, Οne Note Stand- αλλά μετά την κυκλοφορία του single "Tέρμα τ' ανώδυνα", θέλει να μοιραστεί μαζί μας τα αγαπημένα της ελληνικά τραγούδια με διάθεση ολίγον θεατρική. Δε θα λείψουν όμως και οι.. "ξενόγλωσσες" εκπλήξεις!
Οι σπουδαίοι μουσικοί που τους αγκαλιάζουν σε αυτό το ακουστικό σχήμα είναι η Ρία Αναστασίου στο τσέλο, αγαπημένη θηλυκή παρουσία της ορχήστρας του Γιάννη Πάριου, ο Πάνος Φάκας - Φ.Α.Κ.Α. - στην κιθάρα και ο Δημήτρης Χόρβαλης στα κρουστά.


Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα έναρξης 21:00

Dyard | Τριπτολέμου 12 | Γκάζι

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6947 428930

Είσοδος ελεύθερη

https://www.facebook.com/event s/165125587225365/